≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubica grčkog navijača napravio ključnu grešku: Sakrio je nož, ali evo kako će ga policija lako razotkriti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčka je na nogama posle stravičnog ubistva

  • 13
AEK, ubistvo Foto: Ronald Gorsic / Cropix / Profimedia

Grčka policija uhapsila je čak 98 huligana Dinama posle haosa koji se dogodio u Atini gde je ubijen 29-godišnji Mihalis Kacuris, navijač AEK-a. Tamošnji portal Njuzit prenosi da su istražitelji da je među zadržanima i ubica, koji je napravio i veliku grešku prilikom krvavog pira.

Naime, on je ostavio svoj DNK trag na ubijenom mladiću, tako da vlasti sprovode identifikaciju tako što uzimaju od svih DNK materijal koji će uporediti sa onim pronađenim na odeći nesrećnog mladića.

Kako dalje tvrdi ovaj portal, Mihalisov ubica je nakon zločina rešio da sakrije nož. Policijska potraga za nožem je u toku. Za sada nema vesti da je on pronađen, a uzimaju se izjave očevidaca, analizira se video materijal i snimci sa mesta događaja.

Za istragu je zadužen Sektor za sportsko nasilje, a pomažu im i policajci iz Sektora za ubistva. Taj isti sektor je bio upoznat sa dolaskom hrvatskih huligana, koji su pismeno obavestili nadležne službe kako bi ih uhapsili i sprečili okršaje.

U međuvremenu se oglasila i Mihalisova tetka koja je komentarisala tragediju u kojoj je poginuo njen nećak.

- Kako ćemo da živimo bez našeg Mihalakisa? Izboli su naše dete, negde su ga saterali u ćošak i ubili. AEK je bio njegov omiljeni klub, a sad mu je i majka doživela srčani udar - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Snimci tuče navijača AEK-a i Dinama u Atini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    8. avgust 2023 | 16:54

    Dozivotna za Ustasu koljaca, pa nije film džaba sniman...

  • sedi1

    8. avgust 2023 | 17:40

    ..... strašno je to što je jedan mladi život završen... iz čiste obesti,.. ja nisam čuo za to rivalstvo između huligana ova dva tima, ali ustaše su došle sa namerom da napadnu, a ne da se brane,... tako da je za mene ovo misterija.... a iskreno se nadam da će ga pronaći u tom ustaškom leglu.... kazna kolika god ali će se naći u GRČKOM ZATVORU.... to će biti dovoljno....

  • Đorđe

    8. avgust 2023 | 17:28

    Ala će Evropska Unija da bude ponosna na novu članicu ,svaki dan se sve više otkrivaju ,pukli su kao društvo ,banana država.Turisti se žale na katastrofalne usluge po hotelima i restoranima.Na moru im funkcioniše samo ono što su prodali .Zakon i policija daleko gore od nas .Odakle ovoliko paćenika i čija su ovo deca, ko vaspitava ove krvopije .Imamo ih i mi ali nisu tako takvi zločincu .Znači od malih nogu vaspitavani da mrze i ubijaju .Strašno .Besni sinovi Bogatih i bahatih matoraca.Istruleće po Grčkim zatvorima.Sačuvaj Bože svakoga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA