Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Partizana otputovali u Baku: Na aerodromu sreli dobro poznato lice, Duljaj poveo 24 igrača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, ukoliko crno-beli eliminišu Sabah, u plej-ofu za Ligu konferencija igraće protiv boljeg iz duela FCSB i Nordsjilanda

  • 2

Fudbaleri Partizana otputovali su u Baku, gde će u četvrtak od 18.00 igrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv azerbejdžanskog Sabaha.

Crno-beli su otputovali u Azerbejdžan čarter letom u trajanju od oko 3 i po sata, a pre toga ih je na aerodromu dočekalo jedno iznenađenje, s obzirom na to da je delegacija crno-belih srela je nekadašnjeg trenera Partizana, Miroslava Đukića.

Kada je reč o igračkom kadru, Igor Duljaj je na put poveo 24 fudbalera, uključujući i trojicu golmana. Na spsku su se našli: Jovanović, Stevanović, Radulaški, Filipović, Stojković, Marković, Saničanin, Ilić, Antić, Šehović, Belić, Stjepanović, Šćekić, Kanute, Mirčetić, Severina, Natho, Pantić, Kalulu, Menih, Trifunović, Nikolić, Baždar i Saldanja.

Konferencija za medije pred prvi meč protiv Sabaha, zakazana je za 17.30 po srednjoevropskom vremenu, a pola sata kasnije, odnosno u terminu utakmice crno-beli će odraditi i trening na "Bank Respublika Areni".

Podsetimo, ukoliko crno-beli eliminišu Sabah, u plej-ofu za Ligu konferencija igraće protiv boljeg iz duela FCSB i Nordsjilanda.

(Telegraf.rs)

Video: Golčina Kvinsija Meniga za duplirano vođstvo Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop Cira

    9. avgust 2023 | 11:12

    Nepotrebno izlaganje trosku, trebali su ostati u Bg i ustedeti da se plati struja.

  • LUCIFER

    9. avgust 2023 | 09:38

    Srečan put. Jeedva čekam derbi, sa Severinom da gledamo kako plaču....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA