≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvati tvrde: "Sedmorica navijača Dinama je izbodeno, nemaju lekarsku pomoć i hranu u zatvoru"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne smiruju se tenzije u Atini

  • 15
Navijači DInamo Zagreba Foto: Tanjug/AP

Vest o ubistvu navijača AEK-a starog 29 godina, Mihalisa Kacurisa, ne prestaje da bude glavna u grčkim i hrvatskim medijima, a nove informacije pojavljuju se neprestano. 

I dok se u grčkom pritvoru nalazi oko 90 navijača Dinama, hrvatski Index.hr iznosi saznanja i podatke koji se odnose na Bed Blu Bojse koji su u pritvoru.

- U ovom trenutku je nejasno zašto ti navodi nisu bili dostupni javnosti s obzirom na to da su iz policije curile informacije o nekim drugim događajima iste večeri. U grčke medije je čak dospeo i koji pokazuje kako grčka policija prati kolonu hrvatskih navijača, ali se detaljniji podaci o povređenima još uvek ne znaju - piše Index i dodaje:

-Takvi podaci bi ukazali na to da su grčki navijači koristili noževe, ali se podaci o tome ne mogu pronaći ni u jednom dostupnom izveštaju. Osim toga, izvor javlja da su im uskraćena i druga osnovna prava poput hrane.

Takođe, isti portal navodi da su navijači pokušali da kontaktiraju konzulat Hrvatske, ali da im odmah spuštaju slušalicu i niko ne želi da im se javi.

- Naime, Bojsi još uvek nemaju advokata. Iako su Grci objavili kako im je jedan dodijeljen po službenoj dužnosti, taj je priznao da ne zna "ništa o ovom slučaju". U međuvremenu se navijači na ročišta izvode bez advokata, ali i prevodioca - piše hravtski mediji.

(Telegraf.rs)

Video: Snimci tuče navijača AEK-a i Dinama u Atini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čedo

    10. avgust 2023 | 12:58

    Pošto hrvati su poznati po lažima I spletkama oni su već na put da svetu serviraju priču kako su se Grci poubijali sami a oni potomci domoljuba I domobrana tu su se našli slučajno I čak su Grke rastavljali da se međusobno ne pobiju!! I sad jadni pravi I nevini čume u zatvoru samo zato što su humani I pošteni!!!

  • Somborac

    10. avgust 2023 | 12:55

    Ma to su sve posteni hulugani.Oce ubice da glume zrtvu.Opet su dokazali da su genocidan narod.

  • Mile

    10. avgust 2023 | 12:55

    Sad ima da vide šta znači "provesti se kao u grčkom zatvoru", ali veoma zasluženo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA