≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul lansirao transfer bombu: Klop dao 127 miliona evra i srušio rekord Premijer lige!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekvadorac je najskuplje pojačanje u istoriji lige

  • 0
Premijer liga Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Liverpul srušio je rekord Premijer lige kada je reč o transferima pošto je u noći između četvrtka i Petka na popularni Enfild stigao Mozes Kaisedo za ogromnih 127 miliona evra.

Kako prenosi Dejvid Ornstajn sa Atletika, ali i dobro obaveštenii Fabricio Romano, Redsi su dogovorili transfer Ekvadorca. Ostalo je još samo da se 21-godišnji vezista i uprava Redsa dogovore oko uslova saradnje, ali bi to trebalo da bude samo formalnost, pa bi lekarski pregledi mogli da se obave već do kraja dana.

Naime, Kaisedo je jedan od fudbalera kojeg su tokom leta u svojim redovima želeli u Čelsiju, ali Brajton nije bio zadovoljan ponuđenom sumom. Sa druge strane, Jirgen Klop je insistirao na dovođenju Ekvadorca. Uz to, i pored toga što je često umeo da kritikuje ostale klubove kako nerezonski troše ogroman novac, upravo je on doveo najskuplje pojačanje u istoriji takmičenja.

Na taj način, Liverpul će i oboriti dosadašnji rekord Premijer lige, a ujedno i jedan od najskupljih fudbalera svih vremena. Samo su Nejmar, Kilijan Mbape, Filipe Kutinjo, Usman Dembele i Žoao Feliks bili skuplji.

Da podsetimo, Kaisedo je jedan od najboljih igrača Brajtona u poslednje dve sezone i igra na poziciji defanzivnog veznog. Tokom leta sLiverpul su napustili Fabinjo, Henderson, Keita i Milner, a pored Kaiseda stigao je i njegov saigrač Aleksis Mekalister, odnosno ofanzivniji Dominik Soboslaj.

(Telegraf.rs)

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA