Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj otkrio koji zahtev ima za upravu Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli već dugo traže još jednog štopera, ali sada traže i igrača na još jednoj poziciji

  • 13
Igor Duljaj Foto: FK Partizan

Partizanu su potrebna pojačanja, ne samo zbog onog očajnog izdanja protiv Sabaha, gde su se ogolile neke deficitarne pozicije, već je to poznato i od ranije, što je i trener Igor Duljaj često apostrofirao u prethodnom periodu.

Dugo već strateg crno-belih govori o neophodnom pojačanju na poziciji centralnog defanzivca i to ništa nije novo, a sad je na konferenciji za medije pred meč protiv Radniičkog iz Niša. rekao da je upravo tražio igrača na još jednoj poziciji.

- Imamo igrače, ja sam rekao gde imamo problem, a to je da smo i dalje sa tri štopera, da Jevremović i dalje je povređen, nije u punom ritmu, tek treba da igra. Tražio sam od rukovodstva kluba i znam da će oni to učiniti, treba nam još jedno krilo - rekao je Duljaj.

Ipak, uprkos tome što su pojačanja potrebna, Duljaj kaže da neće dovoditi nekoga čisto da bi doveli, već samo onoga ko će pojačati konkurenciji i dići kvalitet tima.

- U deficitu smo sa štoperima. Tu su Marković i Ilić, tu je i Saničanin za koga mi je iskreno žao što u ovom trenutku nije dobio šansu. On ćuti i radi, kao i Šehović. Prepošteni momci, oni rade, ne prave problem, treniraju i čekaju svoju šansu koja će pre ili kasnije im doći. Ne samo oni, nego većina njih. Potreban nam je još jedan štoper. Ali da dođe neko samo da bi došao, ja to ne želim i to ljudi iz kluba znaju. Vode se pregovori, ali nećemo dovesti nekoga samo da dovedemo. Ono što sam tražio je krilo, koje nam je potrebno da možemo da pravimo rotaciju. Da promenimo igrača koji može da promeni ritam utakmice u drugom poluvremenu - poručio je mladi šef stručnog štaba.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Imamo ozbiljnog protivnika, a dodatni problem mogu da nam predstavljaju vlaga i temperatura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raao

    12. avgust 2023 | 17:29

    Po mojij slobodnoj procjeni fale vam bar 22 igraca😂😂😂

  • Zemunac

    12. avgust 2023 | 17:42

    Sa zahtevima treba da se krene: 1. Nova uprava; 2. Sportski direktor koji zna jos nesto o dovodjenju igraca, osim ugradjivanje na procenat sa menadzerima; 3. Novi - Strucni direktor omladinske skole; 4. Postavljanje trenera, svih selekcija, po znanju a ne po podobnosti; Za pocetak dovoljno!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. avgust 2023 | 17:34

    Пошто су ту већ Северина, Слаџана, Маргарита, могла би и нека Ћићолина, да употпуни џиркус...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA