Vreme čitanja: oko 1 min.

Hari Kejn i u Bajernu ostao bez trofeja: Magični Dani Olmo upropastio debi Englezu i oteo Superkup Bajernu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španski reprezentativac je upropastio Bajern i het-trikom doneo prvi pehar u sezoni "bikovima"

  • 0
Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Maler je nastavio da prati Harija Kejna i po odlasku iz Totenhema! Englez i dalje ne zna za slast osvajanja trofeja, iako je debitovao za Bajern Minhen baš u meču za trofej. Red Bul Lajpcig je demolirao nemačkog šampiona 3:0 i osvojio Superkup Nemačke.

Učinili su sve ljudi iz Bajerna kako bi na vreme završili svu papirologiju da Kejn može da bude u protokolu i zaigra već na Superkupu, iako su ga tek u subotu ujutru zvanično predstavili i uspeli su u tome. Zato se engleski reprezentativac našao na klupi na početku meča.

Ali nisu računali na čudesnog Danija Olma.

Dani Olmo Foto: AP/Tanjug

Kakvu magičnu utakmicu je odigrao španski reprezentativac, posebno prvo poluvreme u kome je postigao 2 gola i maltene već tada rešio pitanje pobednika.

Poigravao se nekadašnji igrač Dinama iz Zagreba sa protivnicima tokom prvih 45 minuta. Već u trećem minutu je tresao mrežu Svena Ulrajha i doneo rano vođstvo "bikovima".

Ali na samom isteku poluvremena usledila je doktorska minijatura u petercu kada je sjajnim driblingom izbacio 2 igrača Bajerna i onda golmanu kroz noge proturio loptu za 2:0.

Tuhel je tada posegnuo za trostrukom promenom, pojačao je odbranu sa novajlijom Kimin-Džaeom umesto indisponiranog De Lihta, ušli su i Mazrauiji i Koman, a na kraju u 63. minutu je debitovao i Kejn. Ovacijama ga je pozdravila "Alijanc arena", ali ništa to nije značilo za rezultat i situaciju na terenu.

Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Dani Olmo je samo pet minuta kasnije stavio tačku na ovaj meč i potvrdio osvajanje prvog pehara u sezoni za svoju ekipu.

(Telegraf.rs)

Video: Kanga u prvom kontaktu s loptom u novoj sezoni asistirao: Kraso "pripisao" sebi Stamenićev gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA