Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni vreli "San Mames" nije pomutio mozak Realu: Kraljevići na pogon Rodriga i Belingema upisali prvu pobedu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna predstava madridskog kluba protiv Atletik Bilbaa

  • 0
FK Real Madrid, Rodrigo Foto: Tanjug / AP

Počeo je Real Madrid sezonu u španskoj Primeri onako kako je želeo. Mada je odmah na startu imao jako težak zadatak i gostovanje uvek nezgodnom Atletik Bilbauu na čuvenom "San Mamesu" koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, Kraljevski klub je stavio pod svoje od starta i brzo rešio pitanje pobednika - 0:2 (0:2).

Nadali su se Baski da bi mogli da dođu do iznenađenja protiv Kraljevića na otvaranju, pogotovo računajući na jaku podršku sa tribina, ali je Real potpuno odgovorio zadatku.

Posle uvodne inicijative, stigao je i prvi gol, koji je postigao Rodrigo posle odličnog dodavanja Danija Karvahala u 28. minutu. Već tada je bilo jasno da su Kraljevići nameračili da uzmu sva tri boda.

A novi hladan tuš za Atletik stigao je samo osam minuta kasnije. Ovoga puta strelac je bio sjajni Džud Belingem, koji je realizovao dodavanje Davida Alabe iz kornera.

Menjao je trener domaćih, ali je zapravo Real bio taj koji je u nastavku mogao do još nekog pogotka, pre svega u 68. minutu preko Valverdea, a onda i samo dva minuta kasnije preko Vinisijus Žuniora.

Real će gostovati i u drugom kolu, s tim da ga sada na papiru čeka lakši rival - Almerija, koja je poražena od Rajo Valjekana u prvom kolu na domaćem terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Najava meča Sabaha i Partizana: Crno-beli spremni za evropski posao u Bakuu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA