Vreme čitanja: oko 1 min.

Junak Partizanove pobede nad Nišlijama nada se sličnoj završnici i protiv Sabaha

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moramo bolje da startujemo u revanšu Lige konferencija u odnosu na danas"

  • 0
Ksander Severina, FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički Niš na svom stadionu 2:1 u trećem kolu i tako došli do sedmog boda od početka sezone u Superligi Srbije.

Junak utakmice bio je Ksander Severina, koji je u 86. minutu probušio živi zid i pogodio za poptuni preokret.

Posle susreta momaka sa ostrva Kurasao je podelio svoje utiske na konferenciji za medije. Bio je srećan što je došao do prvog pogotka u dresu kluba, ali i obazriv pred ono što Partizan očekuje u četvrtak na istom meču u ravnšu trećeg kola Lige konferencija protiv Sabaha.

- Srećan sam što sam postigao prvi gol za Partizan i što smo osvojili tri boda iako smo gubili. Podrška navijača je bitna za nas, pogurala nas je i mislim da je to dobro za nas.

- Moramo bolje da startujemo u revanšu Lige konferencija u odnosu na danas. Ovde smo se okliznuli u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo se borili kao psi i mislim da smo taj deo meča odradili na dobar način. Ne znam zbog čega smo bili slabi u prvom poluvremenu, možda smo bili umorni, ne znam. Nakon njihovog gola probudili smo se i krenuli smo da igramo fudbal - zaključio je Severina.

(Telegraf.rs)

Video: Severina iz slobodnog udarca "pocepao" mrežu Radničkog: Au, kakva bomba Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA