Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska zastava na meču Barselone: Na kraju ludilo, VAR nije dao penal Barseloni u 102. minutu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan naš navijač pratio je meč sa "Koliseuma Alfonso Perez"

  • 0
FK Barselona - FK Hetafe Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Barselone nisu uspeli da slave na svom prvom meču ove sezone u španskoj Primeri, pošto su odigrali bez golova na gostovanju Hetafeu u jednom prilično dosadnom meču, ako izuzmemo dva crvena kartona koja smo videli - 0:0.

Barselona jeste imala jalovu inicijativu, ali definitivno nedovoljnu za gol. Osakatilo ih je direktno isključenje koje je zaradio Rafinja posle udarca laktom u 42. minutu, pa je Kataloncima bilo potrebno vremena da se posle toga priberu.

Pa ipak, u 57. minutu je Mata dobio drugi žuti karton i ostavio domaće na cedilu, takođe sa desetoricom. Ponovo se igralo ravnopravno, ali ništa se mnogo nije promenilo. Barsa je kako-tako napadala, ali bez rezultata.

Zanimljivu scenu smo videli na tribinama pred sam kraj utakmice kada je na južnoj tribini stadiona "Koliseum Alfonso Perez" srpsku zastavu razvio jedan od navijača. Ni ona nije pomogla Barsi, pa ni Hetafeu da pomere rezultat sa nule.

Nervoza je rasla kod domaćih, ređali su se i žuti kartoni, a ni gosti se nisu mirili sa činjenicom da je i dalje 0:0, pa je zbog toga isključen i Ćavi pored aut linije.

Na kraju ipak i ludilo, pošto je VAR morao da zove glavnog sudiju zbog potencijalnog penala za Barselonu u 102. minutu utakmice. Ipak, glavni arbitar je video igranje rukom Gavija, zbog čega na kraju nije dosuđena najstroža kazna!

Fudbaleri Barse su bili besni, ali je odluka ostala, pa i remi bez golova, kojim su započeli novu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Severina iz slobodnog udarca "pocepao" mrežu Radničkog: Au, kakva bomba Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA