≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spektakl u Novom Pazaru: Sedam golova, preokret iz "1 u 2" i trijumf IMT-a golom u 94. minutu utakmice!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatna utakmica na stadionu u gradu na reci Jošanici

  • 18

Kakav smo lud meč imali prilike da gledamo u Novom Pazaru! Poslednji u ovom trećem kolu, ali doneo nam je takav preokret o kojem će se dosta pričati. IMT je uspeo da pobedi posle neverovatnog preokreta i dva gola u nadoknadi vremena drugog poluvremena. A na sve to, videli smo čak sedam pogodaka u gradu na Jošanici - 3:4 (2:1)!

Od samog starta kao da je "mirisalo" da će na stadionu Novog Pazara biti golova! Nije se ni krenulo sa centra, a već 120 sekundi kasnije viđen je prvi i to u mreži IMT-a, pošto je radost domaćim navijačima doneo Adešina u 3. minutu.

Pa ipak, gosti iz Novog Beograda nisu mnogo čekali da dođu do prvog poravnanja na ovom meču. U 9. minutu Luković je postigao fenomenalan gol, kojim je postavio 1:1. Sve to bio je uvod u dalje ludilo.

Nekih 20 minuta se igralo mirnije, a onda su fudbaleri dve ekipe nastavili da ubacuju lopte u mrežu. Mitar Ergelaš je u 34. minutu tako doneo novu prednost Novopazarcima. Lepo su ga pronašli samog u šesnaestercu saigrači, a on je loptu dalje prosledio u mrežu. Tim rezutlatom se otišlo na poluvreme.

U nastavku je bilo mirno sve do pred sam kraj i činilo se da će Novopazarci slaviti nova tri boda večeras. A onda - četiri gola za samo 15 minuta!

Prvo je Luković u 81. minutu posle dodavanja Zimonjića ponovo izjednačio i doneo IMT-u nadu da bi ipak mogao nešto da "izvuče" sa ovog gostovanja.

Ali samo četiri minuta kasnije je ponovo na prednjem sedištu bio Novi Pazar. Ovoga puta se Lazić dobro snašao i postigao treći gol za domaćina. Igrao se 85. minut i svi navijači na stadionu su mislili da su bodovi već u džepu. Makar jedan.

Ali avaj, u nadoknadi vremena - fešta IMT-a! Prvo je Glišić u 90+2. minutu iskoristio sjajan korner koji je izveo Živojinović i glavom skrenuo loptu u mrežu.

Da bi samo malo kasnije upravo Živojinović u 90+4. minutu iz jedne polu-kontre postigao i sedmi gol na utakmici, za konačnu pobedu IMT-a.

IMT je posle ove prve pobede u sezoni stigao na osmo mesto sa četiri boda, dok je Novi Pazar na 11. poziciji sa tri poena.

SUPERLIGA SRBIJE - 3. KOLO

Petak

Mladost Lučani - Crvena zvezda 1:4 (1:2)

Subota

Voždovac - Radnik Surdulica 1:1 (0:1)

TSC - Radnički 1923 Kragujevac 1:0 (0:0)

Čukarički - Javor 2:2 (1:1)

Nedelja

Napredak - Vojvodina 0:0

Partizan - Radnički Niš 2:1 (0:1)

Spartak Subotica - Železničar Pančevo 3:0 (1:0)

Ponedeljak

Novi Pazar - IMT Novi Beograd 3:4 (2:1)

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Partizan dobio golčinu od bivšeg igrača: Nekadašnji omladinac izmešao odbranu i zatresao mrežu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    14. avgust 2023 | 20:13

    Sigurno je Terza igrao iz 1 u 2 😀

  • Nikola

    14. avgust 2023 | 20:50

    Samo kod nas kad se desi neki preokret odmah svi znaju da je uzakmica namestena, a niko je nije pogledao ni 5 min...

  • 1111

    14. avgust 2023 | 20:25

    1-2 i 7+ posla za uefu kolko hoces!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA