≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveni ludi detalji Nejmarovog ugovora: Privatni avion, vila s poslugom, 500.000 za objavu na Instagramu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doskorašnji fudbaler PSŽ-a potpisao je ugovor sa arapskim timom, a detalji će vas iznenaditi

  • 2
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Nakon završene epizode u Pari Sen Žermenu, brazilski fudbaler Nejmar se odlučio da prati stope drugih kolega i oproba se u ligi Saudijske Arabije u timu Al-Hilal.

Naime, pored plate od oko 220 miliona evra koju će standardno dobiti u toku sezone u ugovor je stavio još nekoliko klauzula.

Pre svega je tražio da mu Arapi daju jedan privatni avion na raspolaganje kada god on to zatraži, druga klauzula je bila vezana za stambeno pitanje, a dogovorio je veliku vilu sa poslugom, treća klauzula je predstavljena kao bonus od 80 hiljada evra za svaku pobedu tima, dok je kao četvrtu tražio da za svaku objavu ili priču koju objavi na Instagram, koja promoviše vrednosti i državu Saudijsku Arabiju dobije 500 hiljada evra bonusa.

Ovakav ugovor do sada verovatno nikada nije potpisan i ovo je verovatno samo deo istog. Postavlja se pitanje koliko još sličnih i manjih klauzula u ugovoru postoji, ali ono što je sigurno Arapi su spremni da izdvoje značajne finansije za fudbal i efekat toga će se tek videti u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Video: Viktor Živojinović posle neizvene završnice zapečatio sudbinu domaćina: IMT pobedio Novi Pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Postar

    15. avgust 2023 | 20:03

    Realno ne vredi toliko.Da je Tesla rodjen u danasnje vreme koliko bi on tek novca zaradjivao.Ja sam imao priliku da letim preko Royal Charter Service-a privatnim letom bilo je super.

  • Helena

    16. avgust 2023 | 17:34

    Ja sam pročitala na stranim medijima za nešto što mu je zabranjeno da pominje i da je i to u ugovoru. Naime Neimar više ne sme da se krsti i da pominje Isusa na terenu. Da li je to istina i da li je prestao sada znaće neko ko prati utakmice sada. 🤷🏼‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA