Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelsi rešio da potroši sav novac koji ima: Lavija dolazi iz Sautemptona za skoro 70.000.000 evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fabricio Romano tvrdi da je sve već dogovoreno

  • 2
Romeo Lavija Foto: Eleanor Hoad / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekako smo navikli da Fabricio Romano u kasnim večernjim satima krene da baca fudbalske "bombe", pa ništa nije drugačije ni ovog utorka. I ponovo je u sve uključen Čelsi, koji posle Moizesa Kaiseda kojeg je platio skoro 140 miliona evra, dovodi još jednog skupocenog fudbalera.

Reč je o Romeu Laviji iz ekipe Sautemptona, a kako prenosi poznati insajder, na njega je stavljena cena od čak 70 miliona evra, odnosno tačno 60 miliona britanskih funti.

Suštinski, Čelsi će platiti Sautemptonu 62 miliona funti na ime fiksne cene, odnosno još oko osam miliona kroz razne dodatke i bonuse u zavisnosti od igara fudbalera.

Na sve to dogovor je već postignut, kao i struktura isplate. Ono što sledi su naravno medicinski pregledi, posle kojih bi Lavija mogao da bude promovisan u ekipi Čelsija.

Fudbaler se već složio da obuče dres Plavaca u ponedeljak, tako da je sada samo pitanje trenutka kada će ga Čelsi ozvaničiti kao novog igrača.

(Telegraf.rs)

Video: Neumoljivi Mitar Egrelaš za vođstvo Novog Pazara protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    15. avgust 2023 | 23:04

    A finansijski fer-plej?! To postoji samo na papiru! UEFA gluva i slepa, pare su date kome treba i sada važi zakon ćutanja!

  • Cv

    15. avgust 2023 | 22:55

    Ovaj celzi bas ima pare za bacanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA