Vreme čitanja: oko 1 min.

Produžeci prekinuli bajku s Farskih ostrva, Rendžers kroz iglene uši, Makabi opet koban za Borjana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznali smo 8 klubova koji idu u plej-of

  • 0
FK Rendžers Foto: AP/Tanjug

Makabi iz Haife ponovo je eliminisao Milana Borjana iz kvalifikacija za Ligu šampiona, baš kao i prošle godine. Bivši čuvar mreže Crvene zvezde je sa Slovanom ubedljivo poražen i u revanču, u Izraelu, 3:1.

Posle poraza 2:1 u Bratislavi prošle nedelje, šampion Slovačke je poražen i na gostovanju, a odluka oko toga koja ekipa će proći dalje pala je već u prvom poluvremenu revanša.

Na isteku pola sata igre Pierot je doveo u vođstvo domaćina, koje je u nadoknadi prvog poluvremena duplira Saba.

Tolić je samnio u finišu meča, ali je Borjan ponovo u nadoknadi vremena morao da vadi loptu iz mreže posle udarca Davida koji je postavio konačan rezultat.

Rakov, na čijem golu je briljirao potencijalni reprezentativac Srbije Vladan Kovačević, i u Limasolu pobedio Aris 1:0, te tako ukupnim rezultatom 3:1 izbacio kiparskog šampiona.

Gol odluke je postigao Tudor u 49. minutu utakmice.

Rendžers se provukao kroz iglene uši u Švajcarskoj na gostovanju Servetu i teškom mukom stigao do plej-ofa.

Posle pobede 2:1 u Glazgovu nije im bilo lako da izbegnu poraz, pogotovo što je Kuteša u 22. minutu doveo domaćina u vođstvo.

Ipak, Tavernije na početku drugog poluvremena donosi izjednačenje, dok igrači Serveta nisu iskoristili šanse koje su im se pružile da izbore makar produžetak.

Bajka Ki Klaksvika je završena, makar što se tiče Lige šampiona. Čudo sa Farskih Ostrva je zaustavljeno u Moldeu 2:0, pošto je domaćin uspeo da nadoknadi poraz od 1:0 iz prvog meča i to u produžetku.

Lines je pogotkom u 112. minutu doneo prolaz u plej-of, dok Farani idu u plej-of za Ligu Evrope. Ipak, zagarantovana im je makar grupna faza Lige konferencija.

Kopenhagen je Spartu iz Praga izbacio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, Galatasaraj je minimalno pobedio Maribor i u revanšu, dok je PSV ostvario novi trijumf nad Šturmom.

(Telegraf.rs)

Video: Neumoljivi Mitar Egrelaš za vođstvo Novog Pazara protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA