Vreme čitanja: oko 1 min.

Murinjo doveo bivšeg prvaka Evrope

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sančez na pozajmici u Romi

  • 0
Renato Sančez Foto: MN Press

Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Portugalac Renato Sančez igraće do kraja sezone na pozajmici u Romi, saopštio je rimski klub.

U saopštenju se navodi da će Roma na kraju sezone imati pravo da otkupi ugovor portugalskog fudbalera ako se ispune određeni uslovi.

- Veoma sam srećan što sam se priključio ovom velikom klubu. Projekat Roma me je zaista osvojio, osećam da je ovo pravo mesto za mene. Za svakog igrača je veoma važno da oseti podršku navijača. Shvatio sam prvog dana koliko navijači vole tim, to može samo da me natera da dam sve od sebe da ovde ostvarim dobre rezultate - rekao je Sančez, prenosi zvanični sajt kluba.

Sančez (25) je član PSŽ-a od 2022. godine, a pre toga je igrao za Lil, Svonsi, Bajern i Benfiku. On je prošle sezone za klub iz Pariza odigrao 27 utakmica i postigao je dva gola.

Sa selekcijom Portugalije osvojio je EP 2016. godine, a za nacionalni tim nastupio je na 32 meča i tri puta se upisao u listu strelaca.

Italijanski mediji navode da je Roma platila PSŽ milion evra obeštećanja za Sančeza. Rimski klub će na kraju sezone otkupiti ugovor portugalskog fudbalera za 15 miliona evra ako Sančez odigra najmanje 60 odsto utakmica ove sezone.

Ugovor sa Romom ranije danas je potpisao argentinski fudbaler Leandro Paredes. On je u Romu stigao iz PSŽ-a, a sa rimskim klubom potpisao je ugovor do juna 2025. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA