≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajan posao uprave Zvezde: Procenti za Azarova "nestali", sav novac od prodaje Gruzina ide na Marakanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinamu je sledovalo 20 odsto, ali je došlo do dogovora između srpskog i gruzijskog kluba

  • 18
FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Odradila je Crvena zvezda sjajan posao kada je u pitanju transfer Iraklija Azarova, jer je zaradila ogroman novac prodajom u Šahtjor!

Crveno-beli su na ime obeštećenja dobili tri miliona evra, a Telegraf saznaje da će se kompletan novac sliti u kasu srpskog šampiona, odnosno da Dinamo Batumi neće dobiti procente - iako je trebalo po prvobitnom dogovoru.

Zvezda je, naime, prilikom kupovine Azarova platila 250.000 grzuijskom klubu i "obećala" je procenat od 20 odsto prilikom dalje prodaje. Međutim, čelni ljudi kliba sa Marakane uspeli su da ispregovaraju sa Batumijem koji se odrekao svih procenata.

Podsetimo, Azarov je u Zvezdu stigao u leto 2022. godine i zabeležio je 26 nastupa - uz tri asistencije. Pažnju fudbalske javnosti privukao je i igrama u dresu mlade reprezentcije Gruzije na Evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare15

    17. avgust 2023 | 17:44

    Samo cu da kazem hahahahahah voleo bih da upoznam coveka koji se odrice od milion eura zbog slatkorecivog magije....

  • Crveno bela mladost

    17. avgust 2023 | 18:29

    Dugo vremena uprava Crvene zvezde kukala da nema levih bekova, i kada ga konačno pronašla, ekspresno ga preprodala... Kakva glupost, prodati za neke sitne pare izuzetno darovitog fudbalera koji više nego uspešno igrao na nedavno Evropsko prvenstvo za mlade fudbalere, a sačuvati istrošenog veterana Milana Rodića, ponavlja li se istorija iz 2018g. kada Crvena zvezda prodala mladog levog beka Terzića da bi dovela onog Žandera koji kasnije upropastio Crvenu zvezdu protiv Olimpijakosa i otišao uz raskinuti ugovor... I uprava Crvene zvezde dugo vremena pričala da ne može pronaći kvalitetni levi bek, da pojača konkurencije levih bekova, pa Milan Rodić "morao" produžiti ugovor... Milan Rodić, Miloš Degenek i Nemanja Milunović ostaju obrambeni zvezdini aduti za Lige šampiona, isti oni fudbaleri koji pre 4 godina činili "granitnu odbranu" Crvene zvezde protiv Bajerna i Totenhema kada Crvena zvezda od oba ta rivala primila ukupno 18 golova na 4 utakmice... I umesto da Liga šampiona bude iskorišćena za forsiranje izuzetno kvalitetnih mladih fudbalera (kao što bio i taj Azarov), ne bi li i ti mladi fudbaleri Crvene zvezde dogodine imale cene kao što su imali oni fudbaleri Dinama koji su prodati inostranim klubovima za preko 10, pa i preko 15m€, Crvena zvezda će opet igrati Lige šampiona sa onim veteranima kao što su Rodić, Kanga, možda opet i Milunović... E ama tako nemoguće je da ima transfera zvezdinih fudbalera u inostranih klubova za preko 10m.€, to je već iluzija...

  • Manjača

    17. avgust 2023 | 17:53

    Aj da poverujemo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA