≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Planuo dodatni broj karata u Humskoj: Partizan će imati ozbiljnu podršku, navijači veruju u čudo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pozitivna atmosfera vlada među pristalicama crno-belih, o čemu govori i broj prodatih karata

  • 5
Navijači Partizana, Grobari Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana od 21.00 igraju, može se reći, već sada, meč sezone! Duel protiv Sabaha iz Azerbejdžana nosi ogroman ulog, a to je plej-of Lige konferencija ili završetak evropske priče u nepopularnoj "sezoni kupanja".

Neće izabranicima Igora Duljaja biti lako, jer su u prvom meču u Bakuu, poraženi sa 2:0, a moglo je da bude i ubedljivije. Ali, i pored toga, navijači veruju u preokret i malo čudo.

Podsetimo, Partizan bi ušao u istoriju ukoliko eliminiše Sabah, jer nikada u svojoj istoriji nije uspeo da posle 0:2 u prvom meču prođe dalje u evropskim utakmicama.

Igor Duljaj i njegovi igrači veruju u čudo, a očigledno veruju i navijači, jer je četiri sata pre meča prodato više od 12.000 karata.

Cene jesu bile simbolične, 299 dinara za sve tribine, a s obzirom da je tradicija da u Srbiji navijači često dolaze i pred sam meč kupuju karte, verovatno će brojka dodatno rasti kako se meč bude bližio početku.

Na to treba dodati i da će Partizan organizovati i "dečiju tribinu" za najmlađe navijače, tako da će tribine stadiona u Humskoj biti poprilično popunjene, čak i pored toga što se najavljuje bojkot najvatrenijih pristalica sa južne tribine.

Deluje da je atmosfera mređu navijačima crno-belih pozitivna i to bi mogao da bude značajan "vetar u leđa" igračima Partizana.

Kakav ishod očekujete na meču Partizan - Sabah?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja na debiju u dresu Partizana postigao gol: Brazilac pokazao Grobarima da će biti pojačanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    17. avgust 2023 | 18:50

    Dok ne ode uprava ali ne kao sto odlazi iliev, a u stvari je sve vreme tu, mene stadion nece videti. Ali zato jedva cekam arenu i najboljeg trenera evrope Zeljka Obradovica. Partizan sampion

  • Žerac

    17. avgust 2023 | 18:12

    Hoće li se po završetku utakmice i oproštaja od Evrope, održati minut ćutanja za pokoj duše Partizanu?

  • miro

    17. avgust 2023 | 19:09

    Idemo partizani i nove radne pobede.Zivela KPJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA