Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić progovorio o Delijama i meču na Marakani: "Zbog ovakvih stvari ne bih u životu otišao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Srbije otkrio sa kakvim pritiscima se susreće kada su zapadni mediji u pitanju

  • 46
Aleksandar Vučić, FUDBAL Crvena ZVEZDA PROSLAVA, Delije Foto-kolaž: Instagram/buducnostsrbijeav, Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu RTS-a, gde je pričao o mnogim aktuelnim dnevno-političkim temama.

Interesantno je da je u jednom momentu, dok je pričao o pritiscima zapada na Srbiju, pomenuo i navijače Zvezde, odnosno odlazak na prijateljsku utakmicu Crvena zvezda - Fiorentina na Marakani i istakao je kako ga američki mediji označavaju kao krivca za transparent koji su na tom meču istakli Zvezdini navijači.

- Na CNN sam kriv što su navijači Zvezde okačili transparent "Kad se srpska vojska na Kosovo vrati", pošto je to kao zločinački transparent. A nije zločinački kada kreiraju Veliku Albaniju, nego kada se neko čak i poziva na povelju Ujedinjenih nacija. Iako su to uradili navijači. I još kažu Vučić je bio na toj utakmici. A ja kao za inat odvedem ovog čoveka koji je navijač Fiorentine, inače ja mislim da nisam otišao na utakmicu 10 godina.

- Ne bih u životu otišao upravo zbog takvih stvari da neko ne kaže nešto, i za to sam kriv. Onda vidite do kog stepena ludila, paranoje i teške bolesti smo došli u svetu u odnosu prema malim narodima gde neko ne želi da im dozvole da vode samostalnu politiku i da imaju pravo na donošenje suverenih, nezavisnish i samostalnih odluka. Mi ćemo nastaviti da vodimo takvu politiku, ali neće biti lako.

(Telegraf.rs)

Video: Moćna koreografija Delija sa jakom porukom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicka

    18. avgust 2023 | 09:05

    Samo je jedan covek pravi i najbolji koji sve probleme resava na sve moguce i nemoguce nacine i radi sve sto je u njegovoj velikoj moci i gde god sta se desava on se odmah stvori a to je nas predsednik Aleksandar Vucic i rezultati su jasno vidljivi i uvek budu pozitivni

  • Mile

    18. avgust 2023 | 08:41

    Šta drugo očekivati od zapadnih agentura nego da serviraju lažne priče

  • Petar

    18. avgust 2023 | 15:07

    Zapad za svaku stvar koja im se ne svidi zeli da nas okrivi i da nas natera da snosimo deo krivice i odgovornosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA