Vreme čitanja: oko 1 min.

Lacio zainteresovan za srpskog vezistu: Samardžić menja Milinković Savića?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neočekivano se pojavila nova transfer opcija

  • 0
Lazar Samardžić Foto: MN Press

Srpski reprezentativac i fudbaler Udinezea Lazar Samardžić bio je na korak od prelaska u Inter, međutim, došlo je do mimoilaženja u pregovorima između oca pomenutog fudbalera i čelnika milanskog kluba. Kako navode italijanski mediji, Samardžić bi ovog leta ipak mogao da promeni sredinu pošto se za njegove usluge interesuje Lacio.

Rimljani su izrazili želju za angažovanjem odličnog fudbalera i, kako se navodi, spremili su ponudu sličnu Interovoj. Naime, Lacio je na adresu Udinezea poslao novčanu ponudu i hrvatskog fudbalera Tomu Bašića, koji je procenjen na šest miliona evropskih novčanica.

Ova ideja se dopada i čelnicima Udinezea, jer će dobiti Lazarevog naslednika u veznom redu. Ostaje da se vidi kolika će biti novčana ponuda. Podsetimo, Inter je ponudio 16 miliona evra i Đovanija Fabijana.

Sa druge strane, poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio javlja da Lacio u Samardžiću vidi pravog naslednika Sergeja Milinkovića Savića, koji je ovog leta pojačao saudijski Al Hilal.

Ukoliko se odluči za prelazak na Olimpiko, Samardžić će ove sezone pored Serije A igrati i Ligu šampiona.

Video: Piksijevo čudo od igrača na treningu "orlova" u prvom planu popularna frizura iz 90-ih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA