≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada i zvanično: Aleksandar Mitrović potpisao za Al Hilal, igraće u tandemu sa Nejmarom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije postao je novi fudbaler Al Hilala

  • 9
Aleksandar Mitrović, Fulam Foto: AP / Tanjug

Transfer saga je okončana - Aleksandar Mitrović postao je novi fudbaler Al Hilala i tako se pridružio kolegi iz reprezentacije, Sergeju Milinkoviću Saviću.

"Kolibari" su prihvatili ponudu od 46 miliona funti, dok je Mitrović još pre nekoliko nedelja dogovorio lične finansijske detalje i uslove. On bi trebalo da ima 25 miliona evra po sezoni u naredne tri godine.

Dugo se pričalo o ovom transferu, Mitrović je čak dobio i zvižduke na prijateljskom meču protiv Hofenhajma, navodno je odbijao i da trenira sa ekipom, dok je trener Marko Silva uveravao da je srpski centarfor 100 odsto igrač engleskog kluba.

Al Hilal je u utorak potvrdio najzvučnije pojačanje ovog leta i to Nejmara. Pre njega su stigli Kalidu Kulibali, Sergej Milinković Savić, Ruben Neveš i Malkom.

Podsetimo, Aleksandar Mitorvić je dres Fulama zadužio 2018. godine i za pet sezona uspeo je da odigra 190 mečeva i postigao 109 gola.

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 81 meč i postigao 52 golova, što ga čini najboljim strelcem u istoriji naše zemlje.

Tokom karijere, pored pomenutih timova nastupao je i za Teleoptik, Partizan, Anderleht i Njukasl.

(Telegraf.rs)

Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA