≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Debakl Fulama bez Mitrovića: Liverpul preokrenuo, Pevci savladali Junajted

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fulam bez Mitrovića i sa igračem manje, kartoni i u Liverpulu

  • 1
Liverpul Foto: AP Tanjug

Drugo kolo Premijer lige krenulo je oštro, dva crvena kartona i goleada na tri utakmice.

Prvi meč su odigrali Fulam i Brentford, od ranije je poznato da Mitrović nije na raspolaganju strategu Fulama, pa su bez glavne zvezde izgubili status jakog favorita. Brentford je ubedljivo slavio 3:0 golovima Joana Visa u 44. minutu, Brajana Embeuma golovima u 66. minutu iz penala i nadoknadi drugog proluvremena. Vredi napomenuti i crveni karton Tima Rema u 64. minutu nakon drugog žutog kartona. Koliko je bio značajan Stefan Mitrović za ovaj tim pokazuje teški poraz u prvom meču po njegovom odsustvu.

Liverpul i Bormut su odigrali drugi meč u kom je ubedljivo slavio Liverpul sa igračem manje rezultatom 3:1. Meč je golom u 3. minutu otvorio Semenio. Golove za Liverpul su postigli Luis Dijaz u 27. minutu, Mohamed Salah u 36. ispravkom nakon promašenog penala, Diogo Žota u 62. minutu.

Meč između Lutona i Barnlija je odložen, dok su u četvrtom meču igrali Vulvsi i Brajton. Meč je gotov rezultatom 1:4 u korist Brajtona, a golove su postigli Mitoma u 15., Estupinjan u 46. i Marč u 51. i  55. minutu za goste. Za domaćine se upisao Vang u 61. minutu.

Iznenađenje su nam priredili fudbaleri Totenhema koji su savladali Mančester Junajted. Do poluvremena nije bilo značajnijih uzbuđenja, ali početkom drugog igrač Totenhema Pape Matar Sar je iznenadio golom u 49. minutu, da bi 34 minuta kasnije, u 83. gol postigao Ben Dejvis.

Do kraja dana su ostalo da se odigra još jedan meč, između Sitija i Njukasla.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je izgledala klupa Partizana prilikom izvođenja penala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    19. avgust 2023 | 21:45

    bas je Fulam izgubio zbog Mitrovica.Dobili su pare za njega koje ni u snu nisu sanjali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA