≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte filmsku završnicu meča u Atini: VAR, penal, gol i delirijum 30.000 navijača AEK-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf je bio na licu mesta

  • 0

Fudbaleri AEK-a remizirali su sa Dinamom iz Zagreba rezultatom 2:2 u revnš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, i tako sa ukupnih 4:3 izborili plasman u plej-of.

Prava filmska završnica viđena je na "OPAP Areni" u Atini, gde je sve rešeno u samom finišu susreta. Prvo je Arauho pogodio u drugom minutu nadoknade, a onda je usledila prava ludnica.

U osmom minutu nadoknade, jedan od defanzivaca Dinama zahvatio je loptu rukom u kaznemom prostoru, a glavni arbitar je nakon konsultacije sa VAR sobom i gledanja snimka, dusio jedanaesterac u korist domaćih.

Garsija je preuzeo odgovornost i šutirao, ali je Livaković uspeo da odbrani, međutim, na pravom mestu se našao Domagoj Vida, koji je glavom smestio loptu u mrežu. Usledio je potpuni delirijum, a glavni arbitar je odmah nakon penala dosudio kraj, te je zasluženo slavlje moglo da počne, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA