Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka nastradalog navijača posle utakmice sa Dinamom uradila ovu stvar: Emotivan trenutak na OPAP Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka ubijenog Mihalisa Kacurisa je posle meča sa Dinamom posetila svlačionicu AEK-a

  • 4
Majka  Mihalisa Kacurisa ubijenog navijača AEK-a Michalis Katsouris Mihalisa Kacurisa Foto: Dimitris Lampropoulos / AFP / Profimedia

AEK je u revanš meču Lige šampiona bio "na konopcima". Dinamo iz Zagreba je posle poraza od 2:1 u prvom meču, u Atini do 92. minuta vodio sa 2:0 i u džepu imao prolaz u plej-of. Ipak, prvo je Arauho zatresao mrežu gostiju, da bi im konačan udarac zadao njihov bivši fudber Domagoj Vida. Zaista su se Atinjanini superiorno vratili u meč, a zaslugu za to ima i majka preminulog navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa.

Naime, ona je meč sa hrvatskim klubom pratila na stadionu. Utakmica je obilovala emocijama i sve je proteklo u znaku Mihalisa Kacurisa koji je nastradao u obračunu sa navijačima Dinamo Zagreba.

Podsetimo, nesrećna žena je posle tragedije dva dana provela u bolnici jer je imala srčanihproblema. Čelni ljudi grčkog tima naveli su da Mihalis neće nikada biti zaboravljen, što je njoj bar malo ublažilo tugu za izgubljenim detetom.

Arauho je posle postignutog gola u 92. minutu podigao dres sa brojem 21 na kome je pisalo prezime nastradalog navijača.

- Rekao sam Mihalisovoj majci da mi je žao. Rekao sam joj kako sam jako tužan jer ne možemo pomoći ljudima u shvatanju da je fudbal samo igra od 90 minuta na terenu. Stvarno mi je žao, izvinio sam se jer smo svi sebični u fudbalu. Neka na to svi gledaju kao igru, fudbal će biti još bolji za državu i klubove koji će ići u Evropu ako ne bude tog nasilja - rekao je jaedan od junaka AEK-ovog podviga.

Inače, Mihalisova majka je zajedno sa njegovim stricem  posle utakmice posetila svlačionicu AEK-a, tvrde grčki mediji, koji navode kako je to bio poseban i vrlo emotivan trenutak za sve uključene.

Podsetimo, AEK će protiv belgijskog Antverpena igrati za plasman u Ligu šampiona.

Video: "I drugi bi voleli da budu kao ti": Navijači AEK-a se se oprostili od ubijenog Mihalisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • From Tavankut

    20. avgust 2023 | 12:02

    Dinamo je na kraju morao dati prolaz AEK-u, jer da su prošli godinama ih u takmičenjima izvan zemlje ne bi bilo, a možda i nikoga iz Hrvatske. Ne znam, meni je taj AEK ispao jadan, a i UEFA može ušima da se pokrije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA