≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zare ulazi, ne se znaje!": Pogledajte kako je Vučić prokomentarisao pobedu AEK-a nad Dinamom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik je citirao deo legendarne knjige

  • 12
Aleksandar Vučić Foto: Printscreen Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Budimpešte, a među brojnim važnim tema, govorio je i o izgradnji sportskih borilišta, kao i o meču AEK-a i Dinama. 

Predsednik je istakao da se utakmica igrala do poslednjeg, a prelomljena je kada se malo ko tome nadao.

- Mnogi su mislili sinoć u 85. minutu da je gotovo u Atini, a nije bilo gotovo. Bilo je 2:0 za Dinamo, pa 2:2 završilo - istakao je predsednik, a onda napravio aluziju na čuvenu knjigu: "Leskovačkim drveni trtamvaj"

- Osamdeset i osmi je minut, Zare ulazi, ne se znaje. Će vidimo kako će to završi. Čestitam im na pobedi toj - rekao je predsednik Vučić.

Da podsetimo, knjiga "Leskovačkim drveni trtamvaj" govori o fudbaleru Zaretu koji je bio čuveni fudbaler i golgeter iz Leskovca. "Zare ulazi, ne se znaje" izreka je iz dela knjige, kada je Zare dao sva četiri gola u duelu u kojem je Dubočica pobedila Vlasinu.

Kako je u knjizi objašnjeno i čuveno "Zare ulazi, ne se znaje":

- Toj na Zare ostade kao nadimak, a na leskovčani je toj i dn dns poslovica kd oćev da kažev da je sve neizvesno i da ništa nee sigurno – dok ne bude sigurno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaleBg

    20. avgust 2023 | 13:59

    A ima li nesto sto vi koji ga toliko mrzite preskocite da vidite i procitate sto on kaze ?? Nije mi to jasno ! Ja niti ga mrzim niti ga volim ali niti znam sta sve govori niti citam sta me ne zanima ! Vi ste neki polu fanovi polu hejteri izgleda , nova vrsta neka ??

  • O Boze,

    20. avgust 2023 | 16:38

    Spasi nas!

  • marko

    20. avgust 2023 | 23:15

    Predsednik Vucic je veliki ljubitelj sporta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA