Vreme čitanja: oko 2 min.

Trijumfi Rome, Fajenorda i Čelsija uz Mozzart donose najveću zaradu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nigde nema većih kvota

  • 3
Promo Foto: Promo

Izbor fudbalskih utakmica je sve veći, a bukmejkeri Mozzarta i ove nedelje su izabrali nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu. U pitanju je jedinica iz italijanske Serije A (sve duele sa Čizme možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), kao i dve dvojke iz holandske Eredivizije i engleske Premijer lige. Konkretno, u fokusu su Roma, Fajenord i Čelsi.

ROMA - SALERNITANA (NEDELJA, 18.30), KEC 1,65

Roma je podbacila u prvenstvu Italije prošle sezone. Tim Žozea Murinja se kladio na to da će završiti među najbolja četiri tima, ali nije uspeo da obezbedi ulaz u Ligu šampiona, zauzevši šesto mesto na tabeli. U Ligi Evrope, u isto vreme, Vučica je bila na korak do trofeja, ali je u finalu izgubila od Sevilje na penale. Salernitana je prošle sezone na startu drugog dela delovala veoma slabo i imala je sve šanse da završi sezonu u žestokoj borbi za opstanak. Ipak, smestila se na 15. poziciju i mirno dočekala kraj kampanje.

SPARTA - FAJENORD (NEDELJA, 14.30), DVOJKA 1,67

Sparta se prošle sezone pokazala kao moćna ekipa, koja je uspela da nametne ozbiljnu borbu konkurentima u borbi za ulaznicu u evropska takmičenja. Uspeo je roterdamski sastav da dođe do finala plej-ofa, ali je Tvente tu ispao jači. U uvodnom meču nove sezone Sparta je pobedila u gostima Zvole sa 2:1. Fajenord je imao odličnu sezonu prošle godine kada je uspeo da osvoji dugo očekivanu titulu prvaka. Ipak, u prvom zvaničnom meču u novoj kampanji izabranici Arne Slota izgubili su 0:1 od PSV-a u Superkupu Holandije. U prvenstvu je posrnuo i Fajenord, koji je remizirao bez golova sa Fortunom.

VEST HEM - ČELSI (NEDELJA, 17.30), DVOJKA 2,20

Vest Hem u uvodnom meču nove sezone Premijer lige nije uspeo da se raduje. Čekićari su igrali protiv Bornmuta na gostovanju, stekli gol prednosti, ali nisu uspeli da ga sačuvaju (1:1). Tokom meča Mojesov tim je uputio samo tri udarca u gol, a protivnik je imao ogromnu teritorijalnu prednost. Očigledno, treba vremena da se Vest Hem navikne na život bez Deklana Rajsa. Čelsi je tradicionalno bio aktivan na tržištu transfera tokom leta i biće zanimljivo videti koliko će promena tima biti uspešna ovog puta. Do sada su, generalno gledano, Plavci bili dobri u prvom kolu. U svakom slučaju, nije bilo neuspeha u utakmici sa Liverpulom (1:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA