Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspad Evertona u Birmingemu: Vila pojela Karamele za doručak, timu iz Liverpula se smeši borba za opstanak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užasna utakmica ekipe Šona Dajša

  • 0
FK Totenhem - FK Everton Foto: Tanjug/AP

Možda se Everton prošle sezone spasio ispadanja u Čempionšip, ali ako pogledamo uvodna dva kola ove sezone, Karamele su ponovo glavni kandidati za selidbu u niži rang iz Premijer lige. Danas ih je u Birmingemu demolirala Aston Vila - 4:0 (2:0)!

Od samog starta se videlo da ekipa Šona Dajša nema šta da traži na ovom gostovanju. Vila ih je uzela pod svoje i već do poluvremena stekla veliku razliku.

U 18. minutu je Mekgin iskoristio dodavanje Bejlija i postavio domaće u prednost, da bi samo šest minuta kasnije Daglas Luiz realizovao najstrožu kaznu. Tada je Pikford oborio Olija Votkinsa.

U nastavku, još horora za Karamele. Prvo je Bejli povisio na 3:0, a tačku na sva dešavanja postavio je Duran u 75. minutu, a koji je ušao na teren samo koji trenutak ranije zamenivši Votkinsa.

Vila se tako oporavila od debakla na gostovanju Njukaslu, dok Everton posle poraza od Fulama sada ima 0 bodova na dnu tabele Premijer lige.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Navijaci Aek-a podigli Mihalisovu fotografiju na tribini pred duel sa Dinamom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA