≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvati tvrde: "Imamo snimak na kom se vidi da navijači Dinama nisu ubili Mihalisa, pogledajte ga"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će ovo dati konačan odgovor ko je ubica?

  • 13
Navijači AEK-a Printskrin: Twitter/@hooliganscz1999

Hrvatski portal "Večernji list" objavio je video snimak tragične noći u kojoj je život izgubio navijač AEK-a Mihalis Kacuris i tvrde da bi to mogao da bude ključni dokaz za oslobađanje Bed Blu Bojsa iz zatvora!

Naime, "Večernji" je dobio u posed snimak od 10-ak minuta na kom se vide detalji pre, tokom i posle tuče, a prema njihovoj rekonstrukciji Kacurisa je navodno ubio navijač AEK-a.

Snimak se pre dva dana, doduše, skraćen, šojavio i na navijačkoj stranici "Hooligans.cz Official", dok "večernji" navodi da je on deo policijskog spisa i da se jasno vidi da u sukobu koji je prethodio ubistu nema hrvatskih navijača.

Sve počinje u 23.03, kada se na snimku vidi navijač u bordo majici (navodno ubica) i navijač u plavoj majici (nesrećni Mihalis), dok se sve završava u 00.49. Za to vreme kamera je pratila obojicu i u 23.08 uočeno je da su zajedno trčali posle tuče sa BBB i fanovima Panatinaikosa, te da je tu najverovatnije došlo do posekotine.

Na kraju, u 23.32, 24 minuta nakon kobnog događaja, sanitet je došao po povređenog mladića. Snimak možete pogledati OVDE, kao i detaljnu rekonstrukciju .

(Telegraf.rs)

Video: Snimci tuče navijača AEK-a i Dinama u Atini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA