≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golovi za istoriju: Otvoren novi stadion u Leskovcu, Dubočica slavila pred krcatim tribinama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajno otvaranje pod reflektorima uz novu priču

  • 13

Fudbaleri Dubočice su pobedom krunisali veličanstveno otvaranje novog stadiona u Leskovcu, te su u trećem kolu Prve lige Srbije slavili sa 2:1 protiv RFK Novog Sada i upisali prvi trijumf u ovoj sezoni.

Krcate tribine novog zdanja ispratio je i preokret domaće ekipe, a prvi pogodak ipak je delo gostiju koji su poveli nakon samo pet minuta igre.

Skoro pun kapacitet od 8.136 gledalaca video je prvo gol Nikole Čolića, igrača koji je u prošloj godini nosio dres TSC-a iz Bačke Topole.

Nije Dubočica klonula, malo po malo se približavala protivničkom golu sve do 29. minuta kada je Đorđe Belić poravnao rezultat.

Ni minut se nije igralo u drugom delu igre, a Stefan Đurić je matirao protivničkog golmana i tako doneo prvi trijumf svom timu u ovoj sezoni.

RFK Novi Sad je ostao na samo jednom bodu nakon tri runde, dok je Dubočica na sredini tabele sa četiri boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al3ksa77🔴⚪️🔴⚪️🔴

    21. avgust 2023 | 22:24

    Ovo je dokaz da novi stadioni vracaju navijace!!!! Cak i u drugoj ligi. Bravo 💪🏼 idemo jos sa novim stadionima 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Vratiće se rode

    21. avgust 2023 | 22:32

    Bravo za Leskovac i Dubočicu… ja sam mnogo daleko od mog rodnog grada Leskovca i nažalost nisam u prilici da posetim ovo prelepo sportsko zdanje. Daće bog da za godinu dve na ovom stadionu i Zvezda i Partizan biju bitku za bodove sa Dubočicom…

  • Kodiaq

    21. avgust 2023 | 22:44

    Kada su vec ulozili novac, steta sto nisu napravili stadion sa vecim kapacitetom. 8.000 je malo. Mislim i zbog uefe, verujem kada bi reprezentacija igrala u Leskovcu neke kvalifikacije da bi doslo bar 20.000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA