≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kolarov isprozivao oca Lazara Samardžića: "Žao mi je što sam od njega čuo toliko laži"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši fudbaler, koji je sada uključen u poslove agenata, bio je umešan i u pregovore oko transfera srpskog reprezentativca u Inter, do kojeg na kraju nije došlo

  • 6
Aleksandar Kolarov i Lazar Samardžić Foto: Marko Jovanović, MN Press/Marko Metlaš

Lazar Samardžić je bio deo jedne od najvećih transfer saga ovog leta, a na kraju posao sa Interom nije završen, iako je sve delovalo na pragu realizacije.

Došlo je i do javnog prepucavanja oca srpskog reprezentativca i Rafaele Pimente, koja je bila agent koji je posredovao u celom poslu.

U sve je bio uključen i Aleksandar Kolarov, bivši srpski reprezentativac i kapiten, koji se sada bacio u menadžerske vode.

Upravo je on bio u kancelariji kada je ugovaran posao, a sada je za Gazetu stao na stranu Pimente, žene koja je preuzela ulogu i poslove legendarnog Mina Rajole nakon njegove smrti.

- U potpunosti potvrđujem verziju Rafaele Pimente, ja sam je upoznao sa njegovim ocem i takođe sam prisustvovao nekim sastancima sa ratom. Njena verzija je apsolutno tačna. Žao mi je što sam od dečakovog tate čuo toliko laži - rekao je Kolarov.

Podsetimo se i šta je rekao Mladen Samardžić, otac srpskog fudbalera.

- Inter je napravio grešku, obavili smo pregovore i zaključili posao sa osobom koja nije imala dozvolu za to. Video sam je samo jednom u životu, ne znam kako je uspela da uđe u ovu stvar, jer su pregovori bili sa Udinezeom i Interom, tada smo je našli između i želela je da zaključi posao bez naše dozvole. Pa kada asm dobio nacrt ugovora od Intera i videli da je tu kao posrednik i predstavnik Lazara, tražili smo da se to promeni, da razgovaramo direktno sa Interom, da imamo sastanak sa njima i promenimo ovaj aspekt, ali oni očigledno nisu više hteli ovaj posao bez nje, pa su tvrdili da je ona Lazarev agent - rekao je Mladen Samardžić.

Rafaela Pimenta je otkrila kako su tekli pregovori, da je bilo nekoliko sastanaka sa Mladenom Samardžićem, da su na kraju nazdravljali završenom poslu i da je onda odlučio da menja uslove koji nisu bili dogovoreni.

- Žao mi je što je Samardžićev otac svoje odluke pravdao ovim argumentima. Za mene činjenice same govore za sebe. Od sastanka sa njegovom suprugom zajedno sa Kolarovim u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do mnogih poziva, zajedno sa raznim klubovima, njegov zahtev upućen Udinezeu da razgovara direktno sa mnom. I opet naš zajednički sastanak u sedištu Intera, dato ok Interu, zdravice sa njim i njegovom ženom u hotelu u MIlanu, video poziv sa sinom da organizuje lekarske preglede, dolazak  ostalih članova porodice i kamermana na snimanje. Posle svega otac je izneo zahteve koji su menjali suštinu i formu i u tom trenutku sam odlučila da se povučem - rekla je Rafaela Pimenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo cinjenice

    23. avgust 2023 | 11:07

    Imam 40 godina i prvi put ostavljam komentar u el.medijima. Sticajem okolnosti sam upoznat sa detaljima transfera od samog pocetka i sastanka u Monte Carlu 06.05.2023 godine, pa sve do kraja pregovora. Zelim da potvrdim da su reci Kolarova i Rafaele Pimente ne samo TACNE vec veoma blage i odmerene s obzirom sta se sve desavalo tokom i na kraju pregovora. Alavost, halapljivost i zloba decakovog oca nemaju granicu. Svojim ponasanjem najvise stete naneo je svom sinu.

  • perociklopedija

    23. avgust 2023 | 12:18

    A Kolarov nasao da prica o postenju…

  • Gg

    23. avgust 2023 | 11:30

    Ti da ćutiš, hvala ti što si odbio da uđeš u igru da sutiras penal protiv Škota, baš si se poneo onako ,,kapitenski".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA