≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvanično: Gajas Zahid je 10. pojačanje Partizana!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Norveški vezista je prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 30
Gajs Zahid Foto: FK Partizan

Dugo se čekalo, bilo je uspona i padova u pregovorima, trebalo je da se poklope baš sve kockice, ali je na kraju Gajas Zahid obukao dres Partizana i postao deseto, jubilarno pojačanje u letnjem ptrelaznom roku, verovatno ne i poslednje.

Vezista iz Norveške je jutros prošao neophodne medicinske preglede, a zatim je u prostorijama kluba potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, sa kojim se u načelu saglasio još pre sletanja na beogradski aerodrom, pa je sve mahom bila samo stvar protokola.

Pored Partizana, Zahid je imao ponudu Ankaragučua, čije je boje branio minule dve sezone i stekao status kapitena, želeo ga je i Aleksandar Stanojević u Konjispor, ali se povukao iz trke kada je čuo da je i na Partizanovom spisku želja, mogao je da ostane u Norveškoj gde je takođe dobijao ugovor, a intenzivno je do nedelje uveče pregovarao i sa jednim klubom iz Saudijske Arabije, no, priča nije finiširana i sam Zahid više nije želeo da čeka.

Tim pre što su ga iz Humske bukvalno “opsedali” dobrih 20 dana, možda i više, ubeđivali i uveravali da dođe u Beograd, da sam prevaziđe predrasude koje stranci obično imaju o našoj zemlji. Istrajnost se isplatila, fudbaler je u ponedeljak uveče najavio dolazak na završne pregovore.

U sredu u jutarnjim časovima Zahid je prošao neophodne medicinske preglede, potom je u Humskoj potpisao i trogodišnji ugovor, a administracija crno-belih će do kraja tekućeg dana licencirati vezistu za plej-of Lige konferencije, kako bi pomogao timu u revanšu protiv Nordsjelanda.

Pisali smo u danu kada je postalo jasno da Zahid stiže u Partizan da se radi o fudbaleru, koji pokriva više pozicija u veznom redu, primarno je “osmica” i organizator igre, u ranijim klubovima je znao da se “spusti” i na “šesticu”, jer poseduje sjajan pregled igre i pas. Stilom igre podseća na Bibarsa Natha, sa kojim će i deliti minutažu, s tim da je, naravno, shodno godinama, fizički superiorniji. Mada, ni Izraelac još nije rekao sve u fudbalu, čemu svedoči početak tekuće sezone, jer se radi o majstoru kakav se retko sretao i sreće na srpskim terenima za koga su godine samo broj...

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je izgledala klupa Partizana prilikom izvođenja penala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xaxaxaxaxaxa

    23. avgust 2023 | 15:26

    Samo 10 pojacanja u FK i u KK svi iz NBA...znate drzava je protiv njih

  • Realno

    23. avgust 2023 | 15:51

    Rođače, danas 36 stepeni a ti u šuškavcu? Jel ovaj prošao psihijatrijske provere?

  • S

    23. avgust 2023 | 15:41

    Partizan kupi jeftino a proda skupo,kod zvezde obrnuto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA