Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje traje potraga za fudbalerom hrvatskog kluba: "Potiče iz bogate porodice, lociran Porše u kojem je bio"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz njegova novog kluba zasad nema novih informacija o Talalu, a ni policija tačno ne precizira što preduzima da bi ga pronašla

  • 0
Hamed Talal, igrač HNK Gorice koji je nestao Foto: Facebook/HNK Gorica

I dalje traje potraga za Hamedom Abdhulahom Talalom, ali samo na nivou porodice i medija, jer po pisanju Jutarnjeg, policija u Hrvatskoj nije još uvek dobila obaveštenje od mađarskih kolega po pitanju nestanka fudbalera Gorice.

Kako je na svojoj stranici objavio velikogorički klub, Talal je u ponedjeljak, 21. avgusta, krenuo iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hamedu, da se jave u najbližu policijsku stanicu ili samom klubu.

Prema pisanju CityPortal.hr, Talal je u subotu 19. avgusta otišao iz Hrvatske za Budimpeštu kako bi iz svog stana doneo potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu i kako bi preselio stvari u svoj novi velikogorički dom.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedeljka, pri čemu mu je rekao kako ‘upravo pakuje stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub‘.

I od tada mu se gubi svaki trag.

Talal, inače, vozi beli Porsše Tajkan švedskih tablica i pretpostavlja se da se u njemu udaljio s mađarske adrese. Mađarska policija locirala je automobil nestalog igrača Gorice, a istražuju je li možda žrtva nekog kaznenog dela s obzirom da potiče iz bogate porodice.

Iz njegova novog kluba zasad nema novih informacija o Talalu, a ni policija tačno ne precizira što preduzima da bi ga pronašla. Talalovo ime zasad nije ni objavljeno na stranici nestalih osoba, pa se pretpostavlja da bi njegov misteriozni nestanak uskoro možda mogao imati srećan završetak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA