Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pogrešio sam sve. Idemo uživo? A, joj...": Smeh na konferenciji Partizana, Duljaj zagrlio Stojkovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igraće se na veštačkoj travi, a to Stojković vidi kao izazov

  • 0
Aranđel Stojković i Igor Duljaj Foto: Printscreen/Youtube

Trener Partizana Igor Duljaj istakao je na poslednjoj konferenciji pred prvi meč sa Nordsjelandom da je sve zadovoljavajuće osim poraza u Danskoj, ali je sa njim bio i igrač crno-belih Aranđel Stojković koji nije znao da je uživo obraćanje, pa je to stvorilo dobru atmosferu u sali.

- Nismo pričali o toj utamici, više sam pričao sa Šćekom i Markovićem i pričali su mi da je utakmica bila teška, da su mladi, uigrani i poletni. Nas očekuje takođe teška utakmica... Pogrešio sam sve. Idemo uživo? A joj...' - nasmejao je Stojković portparolku kluba Bilju Obradović i trenera Duljaja.

Igraće se na veštačkoj travi, a to Stojković vidi kao izazov.

- Može predstavljati problem, jer igramo na prirodnoj travi, ali imamo trening danas i sutrašnje zagrevanje, pa mislim da je to dovoljno da se prilagodimo na podlogu - zaključio je Stojković.

Nakon što je potparolka zaključila prvu evropsku konferenciju Stojkovića i njegov debi na istoj, Duljaj je zagrlio svog igrača i potvrdio da vlada dobra atmosfera među crno-belima na gostovanju u Danskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA