Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat stigao u Tursku kod Srbina i Bosanca: Nije ovo vic, ovo je nova ekipa Fenerbahčea

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki transfer ekipe iz Istanbula

  • 0
Argentina Hrvatska Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022 Katar Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Fenerbahče je u svoje redove doveo i novog golmana, a radi se o čuvaru mreže Hrvatske, kao i doskorašnjem članu Dinama iz Zagreba, Dominiku Livakoviću koji će zadužiti plavo-žutu opremu ekipe iz Istanbula.

Livaković je već dugo isčekivan kao novo pojačanje Fenerbahčea, gde je konačno i stigao u tranfseru vrednom oko 10 miliona evra.

Hrvatski golman je na taj način postao još jedan fudbaler iz "komšiluka" koji je stigao u Tursku, nakon što su u tim stigli i Bosanac Edin Džeko, kao i Srbin Dušan Tadić.

Fenerbahče je mogao i ranije dobiti ovog golmana, međutim, sačekali su da vide sudbinu Dinamo Zagreba u Ligi šampiona, a tim iz prestonice Hrvatske je poražen od AEK-a u veoma zanimljivom duelu u Atini, koji ga je koštao i eliminacije.

Nije prestala ekipa iz Turske da dovidi igrače, a pored gorepomenute trojke, tu su još i Čengis Under, kao i Sebastijan Šimanski.

(Telegraf.rs)

Video: Heroj Hrvatske Dominik Livaković nije hteo da nam otkrije šta je čitao na klupi pred penale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA