Vreme čitanja: oko 1 min.

Milorad Dodik: "Naravno da navijam za Srbiju, neću valjda za Bosnu i Hercegovinu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Republike Srpske ističe da podržava Orlove i da će biti u Leskovcu i kada budu igrali protiv Bugarske u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je otvorio novi stadion Dubočice u Leskovcu, a gost je bio i Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

Oni će zajedno doći na ovaj stadion i u novembru, kada će Srbija ugostiti Bugarsku u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO.

- Svaki uspeh Srbije je uspeh i Republike Srpske. Sada moram da se vratim u Banjaluku i da objasnim da Leskovac ima ovakav stadion, a Banjaluka nema. Vučić menja Srbiju na bolje, u svakom slučaju - počeo je Dodik, pa nastavio:

- Doći ću ovde da navijam za Srbiju, neću valjda da navijam za Bosnu i Hercegovinu. Bićemo tu Vučić i ja, ja ću vam reći šta je bila moja divna pobeda, koju nikad neću zaboraviti, tamo neke desete godine je Srbija igrala u Sarajevu protiv "tamo neke Bosne i Hercegovine", ja sam tada bio jedini navijač Srbije i to mi je najdraža pobeda. Vučić i njegova ekipa ne samo da pomažu ovde, pomažu i Republiku Srpsku, do Vučića smo imali bratski zagrljaj, a sada i po neki evro. Izgradnja auto-puta od Rače do Bijeljine, gde Srbija pomaže, živela Srbija, živela Republika Srpska - istakao je Dodik.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić obilazi novi stadion u Leskovcu: "Kao da sam u Engleskoj, srpski Old Traford"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    24. avgust 2023 | 21:53

    Bravo Mile Srb8ne voli ye Srboja Zivela Republika Srpska i Srboja .

  • Bole

    24. avgust 2023 | 22:00

    Samo daje ideju Madzarima Bugarima Bosnjacima, Rumunima, Hrvatima, Albancima......u Srbiji da pocnu da navijaju za svoje maticne zemlje.

  • Demokrata

    25. avgust 2023 | 10:06

    Onda od nas trazite da navijamo za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA