Vreme čitanja: oko 2 min.

Docić jasan posle poraza u Grčkoj: "Sve je moguće, jedan gol u revanšu može da promeni sve"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dosta bolje je delovao domaći tim, pogotovo u prvom poluvremenu, ali su Brđani uspeli da u drugom delu meča pariraju protivniku, a na kraju, u nadoknadi i postignu gol, koji im je zadržao nadu da u revanšu mogu do iznenađenja

  • 0
Marko Docić Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope od grčkog Olimpijakosa sa 3:1.

Dosta bolje je delovao domaći tim, pogotovo u prvom poluvremenu, ali su Brđani uspeli da u drugom delu meča pariraju protivniku, a na kraju, u nadoknadi i postignu gol, koji im je zadržao nadu da u revanšu mogu do iznenađenja.

Tome se nada i Marko Docić, iskusni kapiten Čuke, koji je istakao da jedan gol u revanšu može da promeni sve.

- S obzirom na prvo poluvreme, dobar rezultat. Još uvek aktivan, sve je moguće. Jedan gol može da promeni sve. Prvo poluvreme nismo uspeli da se snađemo u atmosferi, u tom njihovom ritmu. Pokazalo se da su stvarno jako opasna ekipa, i da koriste svaku našu grešku. Svaki naš otvoren prostor koriste, uigrani su dosta, popunjavaju odlično prostore iza naših leđa, što se pokazalo i kod golova. Ušli smo u neki haos, koji nismo želeli. Bukvalno smo im mi sve poklonili što su imali. Ono što se desilo u drugom poluvremenu, jeste da smo promenili formaciju, promenili stil igre, vratili se na naših 4-2-3-1, gde se dobro snalazimo - počeo je Docić, pa nastavio:

Izašli smo u taj visok presing, oduzeli dve, tri lopte, malo i njih zbunili i napravili neki haos u toj njihovoj poslednjoj liniji i uspeli smo da postignemo gol. Eto, uspeli smo da se vratimo u život, možda i psihološki, ali ono što je najbitnije, ovo je velika škola za nas. Mi rastemo kao klub. Mi treba da dođemo na neki nivo u nekom narednom periodu. Na ovaj nivo na kom su oni. Sigurno da će nam trebati vremena, rada i strpljenja za to, naravno da ljudi iz kluba to i razumeju i već sad smo obavili neke razgovore posle utakmice. Kažem, drugo poluvreme treba da bude reper po kom mi treba da se ponašamo u revanšu. Ništa još uvek nije izgubljeno, i očekujem da u revanšu budemo dosta bolji - zaključio je Docić.

(Telegraf.rs)

Video: Prva reakcija Docića posle poraza u finalu Kupa Srbije u fudbalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA