Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević: Šta god smo tražili za pojačanja, Terzić je "skidao zvezde sa neba" da nam izađe u susret

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prisetio se Milojević kako je klub doveo Bena iz Olimpijakosa

  • 4
Terzic, sat - SRBIJA CRVENA ZVEZDA TRENER Foto: Tanjug/Milica Nikolic

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vldan Milojević gostobvao je nedavno u emisiji "Miljanov korner" i tom prilikom je govoprio o renesansi crveno-belih koja je počela baš njegovim dolaskom na kormilo srpskog šampiona!

U jednom trenutku Milojević je otkrio i kako je Zvezda svojevremeno dovela El Fardu Bena iz Olimpijakosa, da bi ovaj potom postao verovatno i najbolji stranac u istoriji kluba.

- Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”. Odgovorio je: “Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu”. Rekao sam mu: “Mito, ja ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”. Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe”. Bez nekog skautiranja i priče. Iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka - rekao je Milojević ia zatim i pohvalio generalnog direktora Zvezdana Terzića:

- Sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli skidao zvezde sa neba da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli.

@miljanov_korner Vladan Milojević: Kako je Ben stigao u Zvezdu #vladanmilojevic #milojevic #ben #elfarduben #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #fudbal #sport ♬ original sound - Miljanov korner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko ko zna

    25. avgust 2023 | 14:22

    Hvala ti Miloje za sve…da ti nisi dosao, mi sada ne bi igrali LS…Svi znamo da si skroman ali takodje svaki navijac Zvezde zna da si ti najzasluzniji za rezultate koji su napravljeni..Terzic se samo kiti tudjim perijem…

  • Burek

    25. avgust 2023 | 13:37

    Jedan je Miloje :)

  • Jovan

    25. avgust 2023 | 14:42

    Mislis zvao duha a ovaj iz budzeta no limit za mezimicu.reci da te svi razumeju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA