Vreme čitanja: oko 2 min.

Zahid: "Partizan je veliko ime u Evropi, nije bilo razloga da ne prihvatim ponudu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poručio je vezista i da jedva čeka da bude deo večitog derbija

  • 27
Gajs Zahid Foto: FK Partizan

Najnovije pojačanje Partizana, Gajas Zahid, dao je svoje prve izjave po dolasku u Humsku, nakon što se crno-belima obavezao na trogodišnju vernost!

Zahid je inače 10. pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, a za zvaničan sajt kluba je rekao:

- Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori, razgovarali smo nedeljama i sada sam konačno ovde. Bio sam u sportskom centru , odradio sam drugi trening, sve je bilo dobro. Sportski centar je veoma lep, ima sve što je potrebno za igrače i to mi se svidelo. Dobro se osećam, u dobroj sam formi i spreman sam da pomognem ekipi. Nisam igrao utakmice od juna, tako da jedva čekam da počnemo sa utakmicama, tada ću se osećati još bolje. Spreman sam da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate u budućnosti - rekao je Zahid i dodao:

- Moja pozicija je desetka, mada sam prethodnih godina više igrao kao osmica, osećam se komforno na obe pozicije. Mogu da pomognem i na drugim pozicijama, ali najviše na ove dve. Igrač sam koji je dobar sa loptom, volim da asistiram i postižem golove, mislim da time najviše mogu da pomognem ekipi.

O Partizanu i navijačima kaže:

gajas zahid fk partizan Foto: FK Partizan

- Svi znaju za Partizan. To je veliki klub, svi su čuli za Partizan i rivalitet sa Crvenom zvezdom. Partizan je veliko ime u Evropi i nije bilo razloga da ne prihvatim ponudu. Dobro je za mene što sam deo takvog kluba. Pogledao sam najzanimljivije delove utakmica, navijače, ispratio sam i nekoliko poslednjih utakmica u ligi i Evropi. Atmosfera na stadionu je bila super, jedva čekam da budem deo tih utakmica. Jedva čekam da budem deo večitog derbija i da pomognem da pobedimo!

- Poruka navijačima je da jedva čekam da ih upoznam, da zaigram pred njima, da im dam dobre uspomene u budućnosti, ali i da ih zabavim. Uvek ću davati sve od sebe, svoj maksimum, a nadam se da će navijači uživati u fudbalu koji ćemo im pružiti - kaže Zahid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijabate

    26. avgust 2023 | 11:16

    Beži odatle brate,možeš da sanjaš plate,maltretiraju te i lažu za rate,na kraju te uvek za lovu skrate ili te osakate.

  • Grobar

    26. avgust 2023 | 12:08

    E kad se setim našeg dream tima: 1. Fahrudin Omerović 2. Fahrudin Jusufi 3. Isa Sadriu 4. Bajro Župić 5. Jusuf Hatunić 6. Rešad Kunovac 7. Admir Smajić 8. Kujtim Šalja 9. Mustafa Hasanagić 10. Fadilj Vokri 11. Dževad Prekazi REZERVE: Sead Mašić, Idriz Hošić, Ismet Ugljanin, Ajazdin Nuhi, Sead Sarajlić, Ljuan Prekazi, Damir Čakar, Adem Ljajić...... TRENER: Abdulah Gegić DOKTOR: Sead Malićević EKONOM : Ćamil Hasani

  • Rolae

    26. avgust 2023 | 10:55

    Pa ti si jedini navijač na jugu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA