Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujuća izjava Ivice Ilieva: "Više ne pratim, niti gledam fudbal"

Vreme čitanja: oko 1 min.

" Bavim se drugim stvarima"

  • 15
Ivica Iliev, FK Partizan Foto: MN Press

Partizan je u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija ubedljivo poražen od Nordjselanda sa 5:0. Tokom istorije crno-beli su čak 11 puta primali po pet i više golova, ali nikada nisu bili tako inferiorni u odnosu na protivnika kao što je to bio slučaj u Danskoj. Stekao se utisak da je danski klub mogao da postigne i dvocifren broj golova. Nakon poraza još iznenađujuća bila je izjava Ivice Ilieva.

Nekadašnji sportski direktor Parnog Valjka je u intervjuu za "Sportski Žurnal"  upitan je da prokomentariše poraz Partizana, ali je dao totalno neočekivani odgovor.

- Više ne pratim, niti gledam fudbal. Tako da nemam šta da kažem povodom poraza Partizana od Nordsjelanda. Takođe ne znam ni situaciju u klubu, bavim se drugim stvarima i ne bih mogao ništa konkretno da kažem kad ne znam o čemu bih pričao - odgovorio je Iliev.

Podsetimo, Ivica Iliev je dres Partizana nosio u dva mandata, od 1997 do 2004 i u sezoni 2010/2011. Sa klubom iz Humske je dva puta igrao Ligu šampiona i to u sezonama 2003/2004 i 2010/2011.

U novembru 2015. godine izabran je za sportskog direktora crno-belih i tu se zadržao sve do jula prošle godine.

(Telegraf.rs)

Video: Stolica o smeni, sukobu s Ilievim, situaciji u Partizanu: Laž! Imam podršku i crteže po fasadama!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA