≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli dobili konkurenciju: Francuzi "otimaju" štopera Zvezdi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenac se neko vreme dovodi u vezu sa klubom

  • 1
Vanja Drkušić Foto: Profimedia

Prelazni rok još uvek nije završen i ekipe još uvek rade na dovođenju pojačanja pred naredne izazove, što se posebno odnosi na Crvenu zvezdu koja bi u finišu "pijace" mogla da ojača konkurenciju u igračkom kadru i pored već izuzetno velikog broja fudbalera sa kojima Barak Bahar raspolaže.

Učešće u Ligi šampiona iziskuje dosta igrača za borbu na više frontova, posebno u defanzivnom delu timu. Zbog toga je Slovenac Vanja Drkušić već neko vreme na radaru ekipe, međutim celu priču je  ukočila prevelika suma novca koju Soči traži.

Sada se pojavila i informacija u ruskim medijima da je Nant bacio oko na Drkušića i da ga žele u svojim redovima. Francuski tim je navodno spreman da izdvoji traženu sumu ukoliko im se oslobodi mesto u centralnoj liniji defanzivaca, što je izvesno i da će se desiti.

Slovenački štoper ima 23 godine i kapiten je Sočija. Prethodno je tokom karijere nastupao za Herenven, Rende i Bravo. Ove godine je upisao debi u dresu sa nacionalnim grbom.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Voždovca rukom odbranio gol, Zvezda dobila penal za počasni pogodak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Petrovic

    29. avgust 2023 | 15:08

    Neka,neka samo nek cekaju prodali Erakovica 7 milki,Lekovica da prodaju jos 4 milki,Kangu i Kangvu da prodaju pa bar 5 milki min.takodje Rodica,Gobeljica bar za po 500 hiljada a da i Azarova prodali za 3 miliona to je otprilike 20 milki a oni nek cekaju i dalje i zasto su malog Nedeljkovica izbacili iz prve ekipe ok ne za prvih 11 ali taj mali treba znas kad bi ga ona deca iz Vozdovca onako pretrcavala kao Degeneka i Draga nikad a ni tad mozda!!!opomena u pravi cas,a vi i dalje razmisljajte.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA