Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdi na pomolu novo pojačanje: Crveno-beli žele ovog špica, evo koji su uslovi transfera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvezna zvezda je i dalje aktivna na tržištu i čeka da na pravi način finalizira prelazni rok, a kako sada deluje imaju interesovanje za novog špica

  • 4
Vilson Isidor Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

Kako javlja Mocart Sport, fudbalski klub Crvena zvezda je zainteresovana za usluge francuskog napadača Vilsona Isidora.

On je trenutno igrač Lokomotive iz Moskve, a u vezu sa crveno-belima se dovodio ranije kada je Zvezda tražila zamenu za Late Latea.

Naime, Zvezda Vilsona želi da dovede na jednogodišnju pozajmicu a prethodno su Moskovljani tražili između pet i šest miliona evra obeštećenja, nakon što prvobitno nisu bili raspoloženi za ovaj transfer.

Kako Mocart Sport javlja trenutno se najviše raspravlja oko modela otkupa po isteku pozajmice. Lokomotiva želi da taj otkup bude obavezan, dok Zvezda zahteva da to bude opcija.

Isidor je u Lokomotivu otišao za 3,5 miliona evra i ruski gigant želi da zaradi na njemu, a da li će doći do konačnog odgovora saznaćemo uskoro.

(Telegraf.rs)

Video: Menig prelepim golom doveo Partizan u vođstvo protiv Javora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    29. avgust 2023 | 21:15

    Ima jedan napadač u Kongu, Kunta Kinte, strašan je, ima obe noge, a leva mu je jača. U 10-15 utakmica postigne gol, nekada čak i dva! Idealan za našu ligu, može biti i treća rezerva u nekoj ozbiljnoj utakmici! Ne košta mnogo: 200-300.000, sa ugradnjom Terze i ostalih nazovi menadžera 1-1,5 miliona! Sitnica!

  • Spartak

    29. avgust 2023 | 21:05

    Koliko igrača ma pod ugovorom zna li neko tačan broj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA