≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne može baš uvek: Inter po prvi put sa Mesijem nije postigao gol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deseti susret za Argentinca u Americi i prvi bez učinka

  • 0
Lionel Mesi, FK Inter Majami Foto: AP / Tanjug

Čudo se dogodilo. Lionel Mesi je odigrao meč na tlu Sjedinjenih Američkih Država u kom njegov tim nije postigao gol. To se dogodilo prvi put od dolaska u Inter Majami, samim tim nije ni imao učinak, takođe prvi put.

Ekipa sa Floride nedavno je pobegla sa začelja tabele MLS-a, međutim zalihu u odnosu na Toronto nije uspela da zadrži. Nešvil je na "DRV PNK stadionu" nerešnim ishodom bez golova zadržao mesto u plej-ofu.

Bio je domaćin bolji tim, stvarao šanse, držao loptu u svojim nogama 70 odsto vremena, ali ništa od toga nije bilo dovoljno kako bi se savladao protivnički čuvar mreže.

Mesi je odigrao svih 90 minuta, međutim i pored izostanka učinka sada na ukupno 10 mečeva za klub ima fenomenalnih 11 golova i 3 asistencije.

U preostalim mečevima Sent Luis je trijumfom nad Dalasom (2:1) zadržao prvo mesto u Zapadnoj konferenciji, dok je najviše golova viđeno u susretu Toronta i Filadelfije (3:1).

(Telegraf.rs)

Video: Duh Mundijala živi u Kataru, navijači Srbije stižu na Mundobasket u Manilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA