≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve što bi trebalo da znate o meču Čukarički - Olimpijakos: Očekivani sastavi, ko prenosi, šta kažu kladionice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Utakmica je na programu od 20 časova

  • 1
Čukarički - Olimpijakos Ilustracija: Telegraf/MN Press/Shutterstock

Pokušaće fudbaleri Čukaričkog večeras da naprave veliko iznenađenje protiv Olimpijakosa i da, nakon poraza u Atini rezultatom 3:1, anuliraju prednost rivala i domognu se Lige Evrope.

Biće to đavolski težak posao za Brđane koji i dalje veruju u svoje mogućnosti, mada su iz tabora srpskog tima poručili da bi za njih pozitivan rezultat bio i remi sa grčkim velikanom koji je apsolutni favorit.

Telegraf se nalazi u Leskovcu (gde Čuka igra) i tokom dana će vas izveštavati o najzanimljivijim detaljima vezanim za meč, a vi u nastavu pogledajte sve ono što bi trebalo da znate pred duel Olimpijakosa i Čukaričkog.

Kad se igra i ko prenosi utakmicu?

Utakmica Čukarički - Olimpijakos na programu je u četvrtak od 20.00 časova i biće direktno prenošen na kanalima RTS 2 i Arena Sport 1 Premijum.

Ko sudi?

Glavni sudija ovog duela biće Holanđanin Dani Makeli, a pomagaće mu sunarodnici Hesel Stegstra i Jan de Vris. Makelija, inače, pamtimo po tome što je sudio onaj meč između Srbije i Portugalije (2:2) kada je Kristijanu Ronaldu poništen gol. Takođe, delio je pravdu i Crvenoj zvezdi i Partizanu svojevremeno.

FK Čukarički Foto: FK Čukarički

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju meč?

Čukarički se i dalje bori da pronađe dobitnu formu i rezultatska situacija u klubu nije sjajna. Za vikend su odigrali 0:0 protiv Radnika, što pokazuje da Brđani imaju problema sa realizacijom. Na poslednja četiri meča, računajući i onaj sa Olimpijakosom u Atini, Čuka ima dva remija i dva poraza.

Olimpijakos je, s druge strane, odlično otvorio sezonu. Prošli su Genk, imaju 3:1 iz prvog susreta, dok su u šampionatu zabeležili još jedan trijumf. Ovoga puta protiv Atromitosa - 4:0.

Očekivani sastavi

Čukarički: Samurović, Stevanović, Drezgić, Subotić, Tošić, Sisoko, Docić, Miladinović, Ivanović, Nikčević, Hoze Mario.

Olimpijakos: Paskalis, Rodinei, Recos, Freire, Kvini, Kamara, Ibora, Masuras, Biel, Fortunis, El Kabi.

Šta kažu kladionice?

FK Čukariki, FK Olimpijakos Foto: FK Čukarički

Olimpijakos je favorit, kao i u prvom meču. Kvota na pobedu grčkog tima, u zavisnosti od kladionica, varira između 1.50 i 1.70. Na trijumf Čukaričkog je između 5.50 i 6.20, dok je popularni "iks" oko 4.00.

Reč trenera

Milan Lešnjak (Čukarički):

- Očekuje nas izuzetno težak meč. Znamo da igramo protiv ekipe koja ima dobre pojedince, kvalitet nije sporan. Očekujem da moja ekipa uđe mnogo bolje i organizovanije nego u Atini. Bićemo agresivniji to je sigurno. Baš bi nam pomogao dobar rezultat iz ovog meča. I nerešeno je dobro, psihološki bi bilo odlično za ekipu. Siguran sam da će moj tim dati maksimum. Zadovoljan bih bio remijem, a prezadovoljan pobedom. Samo otvaranje utakmice će biti presudno, tih prvih 15 minuta.

Dijego Martinez (Olimpijakos):

- Ovo će biti totalno drugačija utakmica i mi smo spremni kao Olimpijakos da igramo kao da je 0:0. Cilj nam je da prođemo dalje. Naravno, Čukarički nema to evropsko iskustvo kao mi i mislim da ukoliko budemo na našem nivou, neće biti problema.

(Telegraf.rs)

Video: Čukarički na stadionu u Leskovcu čeka Olimpijakos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    31. avgust 2023 | 18:26

    Idemo braco Srbi borba i samo borba pa sta bude.Nema zaletanja cekajte svoju sansu.Hvala Bogu da pored Zvezde imamo sad i Cukarickog Backu Topolu Vozdovacki Vojvodinu i td.🇷🇸🙏💪🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA