Vreme čitanja: oko 1 min.

Blamaža Borjana i Slovana na Kipru: Bivši Zvezdin golman primio šest golova, ide u Ligu konferencija!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle prvog meča, malo ko je očekivao ovakav revanš

  • 4
Milan Borjan Foto: NORBERT SKALIČAN / News and Media / Profimedia

Fudbaleri Slovana iz Bratslave će ove sezone igrati u Ligi konferencija, pošto su u revanš meču plejofa Lige Evrope poraženi od Arisa iz Limasola sa ogromnih 6:2, čime su se i izblamirali, kako fudbaleri, tako i golman Milan Borjan.

Slovan je otišao put Kipra posle veoma dobre izvedbe na svom stadionu u Slovačkoj, gde su i upisali pobedu od 2:1, a gde je golman Milan Borjan imao poprilično dobru utakmicu, ipak, sve se urušilo u revanšu.

Aris je dočekao na svom terenu favorizovanu ekipu Slovana, ali su im pokazali "ko je domaćin" već u 21. minutu kada je Gomis postigao gol za 1:0, a Šoke je samo tri minuta kasnije duplirao prednost.

Uspeli su Slovaci potom da se vrate u meč, Strelec je smanjio na 2:1 u 37. minutu, da bi potom u sedmom minutu nadoknade Gomis postavio 3:1.

Drugo poluvreme je trebalo da donese bolji Slovan, ali, doneo je samo još gori. Šest minuta u drugom delu je bilo dovoljno Gomisu da postigne novi gol, a u 67. minutu susreta je Majambela postigao gol za 5:1.

Kada se činilo da je to to, Braun je postigao i šesti gol, šesti put je morao kanadski reprezentativac da vadi loptu iz mreža, dok je Bersegjan samo smanjio prednost na 6:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    31. avgust 2023 | 21:01

    Nije ga dzaba Bahar zamenio!!!

  • Ahahaha

    31. avgust 2023 | 21:48

    Blamaza Slovana, ide u Ligu Konferencija? A koji je onda izraz za one koji ne idu ni u tu cipiripi ligu?? 😂😂😂

  • Dr

    31. avgust 2023 | 21:42

    Izvedba🤣 baš super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA