≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miladin Stevanović nakon poraza od Olimpijakosa: "Protiv svakog možemo da igramo u Ligi konferencije"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fudbaleri Čukaričkog su poraženi u kvalifikacijama i naredne sezone će nastupati u Ligi konferencije

  • 12
miladin stojanović fk čukarički olimpijakos Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Čukaričkog su se sastali sa ekipom Olimpijakosa kao domaćini na stadionu "Dubočica" u Leskovcu i tom prilikom su poraženi rezultatom 0:3, a tim povodom je izjavu dao Miladin Stevanović, fudbaler Čuke.

- Šta da se kaže posle poraza. Svakako da nije dobro kada izgubiš, pogotovo kući, ali svakako da je Olimpijakos kvalitetan protivnik i u ovom trenutku su par koraka ispred nas. Na nama je da ostanemo i da radimo. Imamo tu Ligu konferencije, možda i realno takmičenje za nas. Sledeća utakmica je u ponedeljak, da je pobedimo pa da opuštenije odemo na pauzu. Već 4 utakmice nismo pobedili - izneo je prve utiske Miladin Stevanović i dodao:

- Mislim da to danas nije bilo toliko loše, ali oni su iskoristili polu-šanse gde se vidi da je ovo kvalitetno takmičenje i da ne praštaju ni najmanju sitnicu, da sve kažnjavaju. Svakako dobra provera da vidimo gde smo u ovo trenutku pogotovo za mlade igrače. Za ovo se igra, za ovo smo se izborili prošle sezone, tako da glavu gore i idemo dalje.

Potom je upitan o potencijalnom protivniku, ali nije želeo previše da komentariše dok ne vidi kako će proći žreb.

- Nisam gledao, to je jedno kvalitetno takmičenje gde nas očekuju kvalitetni protivnici. Idemo od utakmice do utakmice, sutra saznajemo protivnike pa možemo polako da razmišljamo o tome kada dođe vreme - dodao je Miladin.

Na pitanje da li bi voleo da se susretne sa Dinamom, Stevanović nije imao ništa protiv.

- Zašto da ne, protiv svakog možemo da igramo, ali svi su tu kvalitetni u Ligi konferencije - pa je dodao kako će protiv svakog protivnika isto napadati - Svakako da svaku utakmicu idemo na pobedu, videćemo kakve protivnike dobijamo pa ćemo videti. Trebamo da budemo realni, ovu utakmicu smo bili slabiji od Olimpijakosa, ali videćemo kakve protivnike dobijamo, pa ćemo videti.

Potom je upitan kako mu se sviđa stadion i atmosfera, na šta je on oduševljeno odgovorio.

- Pa odlično. Pune tribine u Srbiji, nismo odavno imali, tako da je ovo nešto što Srbiji treba i nadam se da će biti još ovakvih stadiona - istakao je fudbaler Čuke.

Upitan je i na mišljenje o tome što su navijači Zvezde podržavali strani tim.

- Pa dobro to ne bih da komentarišem iskreno - kroz osmeh je izjavio Stevanović.

(Telegraf.rs)

Video: Delije i navijači Olimpijakosa pozdravili grčke fudbalere u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    31. avgust 2023 | 22:47

    Možete da igrate zahvaljujući Zvezdinim uspesima za nacionalni koeficijent, i da od svakoga izgubite. Da nije Zvezde nikad ne bi bi ušli u grupu bilo kog evropskog takmičenja, ni vi, ni TSC, kao što neće ni Vojvodina, nikad. Bolje ćuti, i pokrij se ušima. Vi ste svi operisani od fudbala i biće vam ogroman uspeh ako neka zaigrate u Moldaviji ili Azerbejdžanu.

  • Zvele

    31. avgust 2023 | 22:56

    Dečko realno stanje stvari je sledeće .Od svih srpskih klubova koji igraju Evropu jedino Zvezda ima tim i može da se nosi .Svi vi ostali sviđalo se vama ili ne ste mnogo zeleni za Evropu mnogo...A na kraju krajeva i ta Zvezda vam je svima omugućila tu Evropu kroz koeficijent .Igramo već šest, sedam godina zaredom grupnu fazu nekog UEFA takmičenja....

  • Zvele

    31. avgust 2023 | 22:55

    Naraavno da možete,takva su pravila.Pitanje je da li možete makar X da izvučete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA