Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetozar Marković nakon debakla protiv Nordsjelanda: "Glupo je pričati da smo kvalitetniji tim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Partizana su ispali iz kvalifikacija za Ligu konferencija i za njih nema Evrope ove godine

  • 7
svetozar marković fk partizan Foto: Telegraf.rs

Partizan i Nordsjeland su se sastali u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a gostujući tim je ponovo slavio, ovog puta rezultatom 0:1, što je u ukupnom skoru 6:0. Svetozar Marković je tim povodom prokomentarisao meč i protivnika.

- Glupo bi bilo pričati da smo kvalitetniji tim, oni su pokazali suprotno. Drugu utakmicu je bilo teško igrati. Prvu smo izgubili 5:0, rano smo primili gol za 6:0 u drugoj. Bilo je jako teško igrati zbog voljnog momenta, verovatno smo mnogo loše izgledali sa strane, što ne sme da se dešava nama igračima Partizana, a ni samom klubu. Okrećemo se sledećoj utakmici protiv IMT-a, što je mnogo važno - istakao je mladi fudbaler, pa je dodao - Pa 5:0, to je mnogo velika razlika. 5 golova dati nekome, to je mnogo teško. Nadali smo se i spremali za utakmicu najbolje što smo mogli. Nismo uspeli, ali mnogo je teško.

Sledi IMT, a Partizan ovaj meč mora da pobedi kako zna i ume, na šta se osvrnuo i Svetozar.

- Protiv IMT-a neće biti lako, odlična su ekipa. Moramo maksimalno fokusirani da uđemo u tu utakmicu i da se potrudimo da je pobedimo - istakao je mladi defanzivac.

(Telegraf.rs)

Video: Delije i navijači Olimpijakosa pozdravili grčke fudbalere u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA