≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda pronašla štopera u Portugaliji: Crveno-beli u pol poziciji, adut im je Liga šampiona!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo niotkuda

  • 3
Džerom Opoku, Aruka, Zvezda Foto: Profimedia

Kao grom iz vedra neba je stigla vest da je Crvena zvezda zainteresovana da u svoje redove dovede Džeroma Opokua, štopera iz Aruke, koji bi trebalo da predstavlja okosnicu odbrane kluba iz Beograda u Ligi šampiona.

Ovu informaciju je preneo ugledni "Rekord", a kako oni kažu, pored Zvezde, za fudbalera su još zainteresovane i dve ekipe, ali da je crveno-bela ekipa ta koja ima sve u svojim rukama.

Upravo je Liga šampiona ono što im daje pol-poziciju u ovom slučaju, što bi moglo da predstavlja i određen izazov za Opokua u njegovoj karijeri.

Opoku je rođen u Londonu 1998. godine, a prošao je čitavu omladinsku selekciju u Fulamu, dok je igrao na pozajmicama u Akrington Stenliju, Plimut Argajlu i Vejleu, pre nego što je stigao u Aruku 2022. godine.

Kada je reč o ceni, Opoku ima klauzulu od 6.000.000 evra, za šta su zainteresovani i Šturm, ali i Bašakšehir, međutim, turski klub je već jednom odbijen.

Zanimljivo je i to da u Srbiji i Turskoj prelazni rok traje do 15. septembra, pa samim tim, treba očekivati i nadmetanje ove dve ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzonsy

    1. septembar 2023 | 12:37

    A da dovedu nekog domaceg igraca nekad,a?Sprdaju se u kosarci sa Partizanom kako sve stranci igraju i dovode.A sta zvezda radi u fudbalu?Jos goreeee.Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA