Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo je: Nemanja Jović više nije fudbaler Partizana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slučaj je zaključen

  • 11
Nemanja Jović Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Nakon što je Partizan ostao bez grupne faze evropskog fudbala ove sezone, crno-beli su i zvanično ostali bez jednod od svojih fudbalera, pošto je Nemanja Jović postao slobodan igrač, nakon što je doneta presuda.

Nemanja Jović je na osnovu odluke  Veća za rešavanje sporova pri Fudbalskom savezu Srbije, dobio raskid ugovora na štetu kluba, što je i sam tražio pre tačno dva meseca.

Kako "MozzartSport" prenosi, Jović je tražio i odštetu od 900.000 evra od kluba, međutim, taj deo još nije rešen u ovom slučaju, te će to tek doći na pitanje, kada se prikupi potrebna dokumentacija.

Jedina sigurna stvar u ovom momentu jeste da je od 1. septembra Jović i zvanično postao slobodan igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    1. septembar 2023 | 11:43

    Igrac milosa lomica i milosa vazure. Namerno mu nisu placali plate kako bi izasao iz kluba i samim tim prema njemu ne postoji obaveza placanja obestecenja klubu, nego samo njegovim, gorepomenutim, menadzerima. Vazura, zreo si za zatvor.

  • Igor Obrenovac

    1. septembar 2023 | 13:32

    Zaista ne znam šta da mislim ni šta da kažem. Da krenemo od ovog momka, Jovića. Njegovo guranje na poziciju levog krila počelo dolaskom Stanojevića, kasnije treneri su se menjali, a njegovo mesto u timu bilo je zagarantovano. Verovatno neka menadžerska veza sa upravom kluba. Zauzimao je mesto nekim dobrim krilnim igračima, a ništa nije znao. Da stvar bude gora kaže da mu se duguje milion, neke plate za te silne godine morao je da dobija, kolika je onda njegova godišnja plata bila, ko mu je tu platu dao i na osnovu čega, neko bi trebao pred sudom da kaže. On je čak i bio lice za promociju nove garniture dresova. Da se upitaju ovi iz uprave i šta je sa Asanom, i šta je Dijabateom. Ne, ostavke nisu dovoljne, da dug vrate na predjašnje stanje, na onoliko koliko su zatekli kad su došli pa nek idu onda kud im je volja. Stvarno je nazamislivo da posle svega neki tamo sedi i najavljuje novu sednicu skupštine uprave kluba, zaista nemam prave reči za sve ovo. Samo radikalizacija protesta ako imamo snage, a ako nemamo gasi svetla i da se razilazimo.

  • Milko

    1. septembar 2023 | 12:57

    A sad pravac Radnik iz Bijeljine, prevara od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA