≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vraćamo se osam godina unazad: Evans ponovo na "Old Trafordu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugovor potpisan na godinu dana

  • 0
Džoni Evans i Van Bisaka Foto: Ken Sutton / imago sportfotodienst / Profimedia

Pomalo iznenađujuća vest lansirana je u petak, poslednjeg dana prelaznog roka u većini zemalja. Džoni Evans se nakon osam godina vratio na mesto uspeha i potpisao jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom!

Ovog leta je poslednji igrač iz ere Ser Aleksa Fergusona napustio "Old Traford", međutim ubrzo je stigla "zamena". David De Hea je još uvek slobodan igrač, ali štoper iz Severne Irske nije nakon rastanka sa Lesterom po njihovom ispadanju iz Premijer lige.

Evans je potpisao ugovor na godinu dana i biće pomoć Eriku Ten Hagu u defanzivi, kao dodatna opcija pored nekolicine igrača koji već pokrivaju tu poziciju. Očigledno je zadovoljio na probi na kojoj  je bio tokom priprema i holandski stručnjak je odlučio da mu je potreban.

Džoni je za Crvene đavole nastupao od 2006. do 2015. godine kada je na 198 susreta postigao 7 pogodaka. Sa klubom je osvojio 11 pehara, uključujući Ligu šampiona i FIFA klupsko prvenstvo 2008, kao i tri trofeja šampiona Engleske.

Nakon odlaska igrao je za Vest Bromvič Albion i Lester, dok je u prvom mandatu u Junajtedu bio i na pozajmicama u Antverpenu i Sanderlendu u dva navrata.

Za nacionalni tim Severne Irske zabeležio je 102 meča. Trenutno ima 35 godina.

Ranije tokom dana Serhio Regilon je došao u Mančester junajted, a očekuje se da će ubrzo isto učiniti i Sofijan Amrabat.

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA