Vreme čitanja: oko 2 min.

Barak Bahar nakon Novog Pazara: "Navijači su sjajni, ali mi moramo da budemo bolji"

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 5
Barak Bahar crvena zvezda fk Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su nova tri boda  u šestom kolu Superlige Srbije, pošto su na domaćem terenu savladali Novi Pazar rezultatom 2:1. Utakmica je imala svečarski karakter jer je obeležavan 60. rođendan stadiona "Rajko Mitić. Međutim, i pored pobede i fenomenalnog izdanja na tribinama, strateg Zvezde Barak Bahar istakao je da ekipa mora bolje.

- Bilo nam je bitno da pobedimo posle prošlonedeljnog poraza. Imali smo šanse, u oba poluvremena, ali smo mašili i sami sebi otežali život, s obzirom na to da su gosti umalo izjednačili. Bitna je pobeda, srećni smo što smo trijumfovali, ali moramo da budemo još bolji. Čeka nas reprezentativna pauza, imamo dosta igrača u nacionalnim timovima - započeo je Izraelac svoje izlaganje.

Napomenuo je da mu se nije svidela igra njegove ekipe, posebno u drugom poluvremenu.

- Pre svega ćemo da odmorimo, a onda i da uradimo analizu, tako da ćemo razgovarati ovih dana. Nije mi se svidelo kako smo odigrali, pogotovo drugo poluvreme - nastavio je Bahar.

U svom izlaganju govorio je i o potencijalnim pojačanjima kluba.

- Nije sigurno, ali pokušavamo da dovedemo igrače koji će biti pojačanja i nadam se da ćemo uspeti u tome - optimističan je Bahar.

Aktuelni šampion Srbije dobio je protivnike u svojoj grupi u Ligi šampiona, a već u prvom kolu gostuju aktuelnom osvajaču pomenutog takmičenja - ekipi Mančester sitija.

- Biće to laka utakmica, očekujem pobedu. Šalu na stranu, imamo pauzu, a potom i utakmicu sa TSC-om, tako da se spremamo prvo za to. Ima vremena do utakmice sa Mančester Sitijem - našalio se izraelski stručnjak.

Sledi pauza u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza. Ipak, mnogi Zvezdini prvotimci će biti sa svojim selekcijama.

- Nemamo kad da igramo prijateljske utakmice, s obzirom na prvenstva. Takva je prosto situacija. Sada to nije moguće jer će više od polovine tima biti sa reprezentacijama, tako da nećemo imati dovoljno igrača. Treniraćemo, eventualno možda odigramo nešto između sebe - otkrio je Bahar.

Tokom izlaganja, poseban akcenat stavio je na navijače i atmosferu na večerašnjoj utakmici.

- Atmosfera je bila odlična. Navijači su neverovatni, i zbog njih ovakve utakmice treba da pobeđujemo sa 5:0 ili 6:0. Srećan rođendan Marakani, ali moramo da budemo bolji - završio je Barak Bahar.

Zvezda svoju narednu utakmicu u Superligi Srbije igra 16. septembra kada će gostovati Čukaričkom.

(Telegraf.rs)

Video: VAR morao da se uključi: Proverom utvrđeno ko je kriv - Mitrović ili Sise?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA