Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin rival iz grupe Lige šampiona "melje" domaćoj ligi: Lajpcig utišao Berlin

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda nije bila zadovoljna grupom koju je dobila, a sada se pokazuje i zašto je to tako

  • 2
Lajpcig - Štutgart Foto: Tanjug/AP

U 3. rundi Bundeslige sastali su se Union Berlin i Lajpcig, gde su gosti ubedljivo slavili rezultatom 3:0.

Koliko je Lajpcig bio moćan u meču govori sama statistika i posed lopte od 64% na gostujućem terenu. Istini za volju tim iz Berlina je ostao sa igračem manje u 64. minutu nakon čega je Lajpcig kaznio sa dva gola.

U listu strelaca za Lajpcig su se upisali Ćavi Simons u 51. i Bendžamin Seško 85. i 87. minutu. Grupna faza Lige šampiona počinje 19. septembra, a Zvezda će sa Lajpcigom prvi meč igrati 25. oktobra ove godine.

Prvi meč dana u nemačkoj ligi odigrali su Frankfurt i Keln, a meč se završio nerešenim rezultatom 1:1. Strelci su bili Nounkou kod tima iz Frankfurta i Kainc u dresu Kelna.

(Telegraf.rs)

Video: VAR morao da se uključi: Proverom utvrđeno ko je kriv - Mitrović ili Sise?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarkovac78

    3. septembar 2023 | 20:59

    I zvezda melje u super ligi pa nista. Videćemo nisu bauk i veliki tim ali uz siti psz bajern liverpul lajpcing i Benfika su ekipa koje u lš mogu da kantaju ekipe koje su slabe za lš kao što je zvezda, antverpen, galata, jang bojs itd. Videćemo šta će i kako biti, siti i ovi su druga galaksija ne u odnosu na zvezdu već za neke veće timove kao što je junajted barsa arsenal čelzi itd... Zvezdu nije sramota da je siti nakanta jbg to je surova realnost. Igrajte fudbal bez obzira sta je na semaforu nwmoj da se branite samo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA