Vreme čitanja: oko 1 min.

Junak Partizanove pobede na meč došao pravo sa svadbe: Nikolić kumovao i kumu obećao gol za pobedu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna priča napadača crno-belih, koji u suboru nije ni trenirao

  • 14
Nemanja Nikolić, FK Partizan Foto: MN Press

Junak Partizanove pobede nad IMT-om, Nemanja Nikolić, koji je postigao pobedonosni gol u dubokoj nadoknadi vremena, došao je na meč sa “traktoristima” direktno sa – svadbe! Napadač crno-belih je danas bio na venčanju jednog prijatelja, kome je obećao da će u njegovu čast postići pogodak i to je i učinio.

Nikolić je uz dozvolu trenera Igora Duljaja juče preskočio i trening pred utakmicu, u nedelju pre podne je “kumovao” na svadbi, ali je obećao da će doći na sam meč, da će biti spreman da pomogne timu i učinio je to na najbolji mogući način, u svom stilu. Peta za Saldanju, kretnja u dupli pas, potom finta telom I šut kroz noge za pobedu Partizana.

- Nikolić je došao sa svadbe, bio je kum i obećao je svom kumu da će postići gol I mogu samo da mu čestitam, jer je odigrao utakmicu bez treninga. Na neki način, Bog mu je vratio jer je prepošten momak I ima očito neko gore ko sve to gleda – otkrio je Igor Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Veselo je na terenu nakon pobede Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    3. septembar 2023 | 23:57

    Vi tkvz. Gospodo sto pricate o namestaljki ,bolje se pokrite usima,videla se namestalja penala za vasu Zvezdu,i sta se sudi za nju.Zbog takvih kao vi pametan narod ni nedolazi na utakmice.Tolika ulaganja i mosadov cjvek trener i nije vas sramota kako igrate.M.Siti ce vam biti nocna mora...

  • Raša

    3. septembar 2023 | 23:00

    Ja se ovom nameštaljkom nebih toliko hvalio !!!

  • Aca

    3. septembar 2023 | 22:56

    Nikoliću molim te oteraj onog severinu.Pa taj ne može da igra ni Bg. Zonu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA